Τουρισμός

Ευρώπη: 10 νέες εμπειρίες που υπόσχονται ένα θεαματικό 2022

  • newsroom


Καινούρια μουσεία, υπερ-σύγχρονες «πράσινες» εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις και club βραδιές σε απρόσμενους προορισμούς, κάνουν το Νέο Έτος εξαιρετικά ενδιαφέρον

Μπορεί τα πράγματα να παραμένουν συγκεχυμένα για μία ακόμα χρονιά ως προς την τρέχουσα υγειονομική κρίση, ωστόσο η έλευση του Νέου Έτους συνοδεύεται πάντα από αισιοδοξία και προσμονή για όσα έρχονται.

Και σε ταξιδιωτικό επίπεδο, αυτά δεν είναι λίγα.

Με τη βοήθεια λοιπόν των έμπειρων συντακτών του Time Out και των έγκριτων συνεργατών του σε διάφορες χώρες, ρίξαμε μια ματιά στις νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες που θα εμφανιστούν το 2022 στην Ευρώπη, συγκεντρώνοντας τις 10 καλύτερες από αυτές.

Τα κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή συνδυάζουν την πρωτοτυπία με τη διασκέδαση, με στόχο, όπως δήλωσε και η αρχισυντάκτρια του διεθνούς τομέα του Time Out, τον εντοπισμό των πιο θεαματικών καινούριων εμπειριών.

Αυτών δηλαδή που θα ενθουσιάσουν ακόμα και όσους έχουν ήδη επισκεφθεί κάποιο μέρος, προτρέποντάς τους να επαναλάβουν το ταξίδι.

Υπάρχουν πάντως και τοποθεσίες άγνωστες μέχρι πρότινος, που αναμένεται να κάνουν δυναμική νέα είσοδο στον χάρτη της Ευρώπης.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr