Τους 24 καλύτερους προορισμούς για όσους θέλουν να κάνουν ταξίδια πολυτελείας το 2024 προτείνει το Forbes σε συνεργασία με το Ovation Network, με νέα λίστα, η οποία περιλαμβάνει και ένα ελληνικό νησί.

Την πρώτη θέση στη λίστα κατέχει η Σαρδηνία, τη δεύτερη τα Βουρλά στην επαρχία τη Σμύρνης, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν το Νισέκο της Ιαπωνίας, το Τζέτζου στη Ν. Κορέα και η κοιλάδα Ορχόν στη Μογγολία.

Το ελληνικό νησί βρίσκεται στη 13η θέση και είναι η Μήλος, η οποία σύμφωνα με το Forbes «διαθέτει πάνω από 70 παραλίες εξαιρετικής ομορφιάς, μαζί με αξέχαστα ηλιοβασιλέματα και ψαροχώρια. Αν και μετατρέπεται σε δημοφιλή προορισμό, έχει πολύ λιγότερο κόσμο από νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη.

“Τα ονειρικά σεληνιακά τοπία της δεν μοιάζουν με τίποτα από ό,τι άλλο θα δείτε στην Ελλάδα”, λέει η ταξιδιωτική σύμβουλος της OvationNetwork, Mary Wood», γράφει το περιοδικό.

Όπως αναφέρει το Forbes, η Μήλος είναι ιδανική για ζευγάρια, για οικογένειες που θέλουν μια ρομαντική, ήρεμη ατμόσφαιρα, καθώς επίσης για όσους θέλουν να περνούν χρόνο στην παραλία, αφού προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές.

Ακόμη, το Forbes προτείνει ανεπιφύλακτα στους επισκέπτες της Μήλου το σεληνιακό τοπίο της παραλίας Σαρακήνικο, περιγράφοντάς το ως «πραγματικά μοναδικό, με την εκπληκτική λευκή άμμο και τους βραχώδεις σχηματισμούς να αντιπαρατίθενται με τα καθαρά τιρκουάζ νερά».

Διαβάστε ακόμη

Το νομοσχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής σε 16 ερωτήσεις – απαντήσεις

Fed: Σταθερά τα επιτόκια για ακόμη μια συνεδρίαση

Growth Awards 2023: Οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στα φετινά βραβεία (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ