Τουρισμός

«ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»: Επεκτείνεται έως τον Σεπτέμβριο και για το μόνιμο προσωπικό στον τουρισμό

  • newsroom


Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην 29η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

«Το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ μπορεί να επεκταθεί και στο μόνιμο προσωπικό, πέραν των εποχικά απασχολούμενων, στα ξενοδοχεία, στα ταξιδιωτικά γραφεία, στα πρακτορεία μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου», όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το απόγευμα της 23ης Ιουνίου, στην 29η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός αυτό είναι μία πρόσθετη υποστήριξη και ένα δοκιμασμένο πρόγραμμα το οποίο στήριξε την απασχόληση με τρόπο ουσιαστικό».

Παράλληλα, απευθυνόμενος σε εργοδότες και εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έκκληση «να αξιοποιήσουν αυτό το δώρο της επιστήμης, να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται. Προστατεύουν τους εαυτούς τους και το κοινωνικό σύνολο. Έχουμε όλοι μας μία ανησυχία σχετικά με τις μεταλλάξεις και ειδικά τη μετάλλαξη Δέλτα. Δεν έχει κάνει ακόμα έντονη την παρουσία της στη χώρα μας, είναι πολύ πιθανό, όμως, αυτό να συμβεί», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμη:

Υπουργείο Εργασίας: Οι 6+1 υποχρεώσεις των εργοδοτών ενόψει καύσωνα

Επίδομα Παιδιού 2021: Ποιοι το χάνουν – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Χωρίς μνηστήρες το πιο ακριβό «σφυρί» στη Μύκονο