Νέες συνδέσεις με βρετανικά αεροδρόμια, ένταξη της Αθήνας στους προορισμούς για ταξίδια όλο το χρόνο, ένταξη και της Θεσσαλονίκης για «πακέτα» city break για σύντομες αποδράσεις περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στο σχεδιασμό του ο όμιλος Jet2.com και  Jet2holidays για το 2023, ανακοινώνοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο αύξηση της χωρητικότητάς του στα 1,3 εκατομμύρια θέσεις για την επόμενη χρονιά.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Steve Heapy, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει κατά καιρούς συναντήσεις και με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού είναι για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις κι επαφές με τους εγχώριους τουριστικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένων και των ξενοδόχων. Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος και Κώς περιλαμβάνονται στους «σταθμούς» του CEO του ομίλου προκειμένου να γίνει ο σχεδιασμός και να «συζητηθούν θέματα μακροχρόνιας συνεργασίας με τους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ήδη από τη φετινή τουριστική σεζόν ο όμιλος προχώρησε σε μεγάλη (σ.σ. τη μεγαλύτερη από ποτέ) επέκταση του προγράμματός του στην Ελλάδα, έχοντας εντάξει και την ελληνική πρωτεύουσα στους προορισμούς city break για τους Βρετανούς. Πλέον, για τη σεζόν του 2023 και μετά από αριθμό ρεκόρ πτήσεων και τουριστικών «πακέτων» τη φετινή σεζόν, ο όμιλος εντάσσει και ταξίδια σε Ρόδο και Χαλκιδική ήδη από τον Απρίλιο του 2023, για την περίοδο του Πάσχα. «Συνεχίζουμε να «επενδύουμε» στην Ελλάδα, έντονα, και πλέον οι πολύ καλές συνεργασίες που έχουμε είναι κομβικές και για τις δικές μας επιτυχημένες επιδόσεις», αναφέρει ο κ. Heapy, προσθέτοντας ότι θα συναντηθεί με υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες του ομίλου που έχει ήδη επεκταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ελληνικούς προορισμούς. «Είμαστε εδώ για να μείνουμε, χτίζοντας μακροπρόθεσμες συνεργασίες».

Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος αυξάνει τις συνδέσεις για το 2023 σε προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σκιάθος, ενώ προσθέτει δρομολόγια από περιφερειακά βρετανικά αεροδρόμια σε Χανιά, Αθήνα και Σαντορίνη. Νωρίτερα από ποτέ, όπως προαναφέρθηκε, ξεκινούν και οι συνδέσεις για τη θερινή σεζόν του 2023 που έχουν ήδη βγει για κρατήσεις, σε Ρόδο και Χαλκιδική, με τις πρώτες πτήσεις να ξεκινούν στις 1 και 2 Απριλίου.

Οι προσδοκίες από την ελληνική αγορά του εισηγμένου βρετανικού ομίλου και της αεροπορικής του που είναι και η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι υψηλές και για την επόμενη σεζόν, έχοντας την εμπειρία του πολύ καλού 2022, χρονιά κατά την οποία ενέταξε για πρώτη φορά «πακέτα» σύντομων αποδράσεων για τη σύνδεση της ελληνικής πρωτεύουσας με βρετανικά αεροδρόμια.

Διαβάστε ακόμη:

Πλαφόν στη χονδρική τιμή του φυσικού αερίου ζητούν η Ελλάδα και άλλες 14 χώρες της ΕΕ

Τα Μπακακάκια είναι media hot, ο Αντιβασιλέας της αγοράς και οι ζημιές στους Πεταλιούς

Palmie Catering: Με ανατροπή στην τιμή βγαίνει στο σφυρί η μονάδα της Αυλώνας (pics)