Παρότι έχει γίνει η κλήρωση για τα voucher «Τουρισμός για Όλους» από τις 30 Ιανουαρίου, οι δικαιούχοι του προγράμματος αναμένουν ακόμα ενημέρωση, μη έχοντας δει την άυλη κάρτα.

Ειδικότερα, η κλήρωση για το πρόγραμμα έγινε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου για να χορηγηθούν voucher ύψους 150 ευρώ σε δικαιούχους που θα επιλέξουν χειμερινούς προορισμούς.

Τα voucher θα έχουν ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023 ωστόσο το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους θα λάβει χώρα και το 2023, για νέες θέσεις σε καλοκαιρινούς προορισμούς και γενικά το πρόγραμμα σύμφωνα με τροπολογία θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν είστε δικαιούχος της τρίτης κλήρωσης (Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2023), πρέπει να ξέρετε ότι σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει αρχίσει η διαδικασία ενεργοποίησης των άυλων προπληρωμένων καρτών και λόγω του μεγάλου όγκου δικαιούχων και η διαδικασία ίσως και να διαρκέσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Έπειτα οι δικαιούχοι θα πρέπει να περιμένουν ενημέρωση και οδηγίες ενεργοποίησης από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα που επέλεξαν κατά την αίτησή τους, στο τηλέφωνο και το e-mail που δήλωσαν.

Διαβάστε ακόμη

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Φοιτητές οι περισσότεροι τραυματίες, λέει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Μαρτυρία σοκ από επιβάτες: «Υπάρχει σύγχυση στις γραμμές… Μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος;»

Η εσωτερική ίντριγκα με τον Πολάκη, ο υποψήφιος Βρυξελλών, η ζαλάδα της ΕΕ με την Coca Cola και οι πωλήσεις Θεοδωρίδη στην Intracom