Η Alpha Bank, πρωτοπόρος στη διάθεση ψηφιακών πορτοφολιών (wallets) στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να καινοτομεί στις ανέπαφες πληρωμές και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη χώρα μας και σε αποκλειστική συνεργασία με τη Mastercard το Xiaomi Pay, για τους κατόχους καρτών Mastercard από την Alpha Bank.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το Xiaomi Pay παρέχει τη δυνατότητα για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, με την ασφαλή τεχνολογία του «tokenization» στον «πυρήνα» του, ο αριθμός της κάρτας πληρωμής παραμένει προστατευμένος, καθώς στη θέση του δημιουργείται ένας μοναδικός κρυπτογραφημένος αριθμός (token), ο οποίος χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της εκάστοτε συναλλαγής.

Το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Xiaomi υποστηρίζεται επί του παρόντος από την ενημερωμένη έκδοση του δημοφιλούς fitness tracker Mi Smart Band 6 NFC, που πλέον υποστηρίζει τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών, και τα Xiaomi Watch S1 και Xiaomi Watch S1 Active.

Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard μπορούν να συνδέσουν τις κάρτες τους στις υποστηριζόμενες wearable συσκευές, και να πληρώνουν με το Xiaomi Pay και την wearable συσκευή τους σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικό αποδοχής (POS) ανέπαφων συναλλαγών.

Παράλληλα, μπορούν να παρακολουθούν τις συναλλαγές τους μέσα από το myAlpha Web και το myAlpha Mobile, καθώς και μέσω της εφαρμογής Mi Fitness App, η οποία είναι διαθέσιμη, δωρεάν, στο App Store (για iOS συσκευές) και στο Google Play Store (για Android συσκευές).

Επιβράβευση πελατών για τις πρώτες συναλλαγές τους με Xiaomi Pay

Στο πλαίσιο του επίσημου λανσαρίσματος του νέου wallet, η Alpha Bank μαζί με τη Mastercard επιβραβεύουν τους κατόχους καρτών Mastercard έκδοσης Alpha Bank. Οι 1.000 πρώτοι που θα πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 5 ευρώ, χρησιμοποιώντας το νέο Mi Smart Band 6 NFC, θα επιβραβευθούν με το ποσό των 10 ευρώ.

Με οδηγό την καινοτομία και την παροχή ψηφιακών λύσεων που διευκολύνουν την καθημερινότητα, η Alpha Bank πρωτοστατεί στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών, παρέχοντας αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Υπενθυμίζεται ότι η τράπεζα έχει εισαγάγει καινοτόμες υπηρεσίες ψηφιακού πορτοφολιού, όπως το myAlpha Wallet, ενώ παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών και με άλλα wallets, όπως το Apple Pay, το Google PayΤΜ και το Garmin Pay.

Διαβάστε ακόμη

Χαμηλότερη ανάπτυξη 3,2% και πληθωρισμό 7,6% βλέπει η ΤτΕ για το 2022

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή»: Τι πρέπει να προσέξετε στην υποβολή της αίτησης – Νέες οδηγίες

Νέες αυξήσεις από αύριο στα εισιτήρια των πλοίων – Οι έξι προτάσεις των ακτοπλόων για το ενεργειακό κόστος