Νέα σειρά καρτών Aegean Bonus Visa δημιούργησε η Alpha Bank στο πλαίσιο ανανέωσης της αποκλειστικής της συνεργασίας με την AEGEAN, τη μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος του διεθνούς δικτύου Star Alliance. Με την Alpha Bank τις δυνάμεις της ενώνει και η Visa, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας τους, υποστηρίζοντας την καμπάνια προβολής των μοναδικών προνομίων που θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι της νέας σειράς καρτών.

Οι αναβαθμισμένες πιστωτικές Aegean Bonus Visa και Aegean Bonus Visa Premium και η χρεωστική Aegean Bonus Visa προσφέρουν συνδυαστική πρόσβαση στα Προγράμματα Επιβράβευσης των δύο συνεργατών, Bonus και Miles+Bonus, καθώς και δυνατότητα μετατροπής των Bonus πόντων που συλλέγονται, με χρήση τους σε μίλια εξαργύρωσης του Προγράμματος Επιβράβευσης Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air.

Επίσης, οι κάρτες Aegean Bonus Visa της Alpha Bank προσφέρουν αποκλειστικά προνόμια, όπως, μεταξύ άλλων, δωρεάν εισιτήριο για τον/τη συνοδό του κατόχου, έκπτωση σε αγορά εισιτηρίου, άτοκες δόσεις για αγορές στην AEGEAN και σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, υπηρεσία VISA Luxury Hotels με μοναδικές επιλογές διαμονής σε όλο τον κόσμο, ταξιδιωτική ασφάλιση, υπηρεσία Alpha Alerts χωρίς χρέωση, δωρεάν κουπόνια για επιπλέον αποσκευές, για τις υπηρεσίες Fast Track και επιλογής Upfront θέσης, καθώς και για άλλες υπηρεσίες.

Ο Διευθυντής Προϊόντων Λιανικής Τραπεζικής της Alpha Bank κ. Ιωάννης Ιωαννίδης δήλωσε: «Η νέα σειρά καρτών συνεργασίας της Alpha Bank και της AEGEAN σηματοδοτεί την εκκίνηση μίας ακόμη δημιουργικής περιόδου για τις δύο εταιρείες και ανοίγει νέους ορίζοντες μοναδικών προνομίων στο ταξιδιωτικό κοινό. H Alpha Bank, με τις νέες κάρτες Aegean Bonus Visa επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, την προσήλωσή της στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και στη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρει στους Πελάτες της».

Από την πλευρά του ο Digital & Loyalty Director της AEGEAN κ. Ηλίας Μανδρούκας δήλωσε: «H συνεργασία της AEGEAN και της Alpha Bank με μία κοινή πιστωτική κάρτα, για περισσότερα από 10 χρόνια, έχει προσφέρει σημαντικά προνόμια στους κατόχους της, πολλαπλασιάζοντας την αξία των αγορών τους και διευκολύνοντας τα ταξίδια τους. Η νέα σειρά καρτών διευρύνει τα προνόμια των Μελών μας, αναβαθμίζοντας τις ταξιδιωτικές τους επιλογές και εμπειρίες. Πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η μεγιστοποίηση της αξίας και των επιλογών που προσφέρουμε στα Μέλη του προγράμματος Miles+Bonus, μέσα από εδραιωμένες σχέσεις με μεγάλους συνεργάτες, όπως η Alpha Bank».

Η Περιφερειακή Γενική Διευθύντρια της Visa για την Ελλάδα κα Sevdalina Vassileva δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να ανταποκριθούμε στις τρέχουσες ανάγκες και προσδοκίες των καταναλωτών που ταξιδεύουν ή πρόκειται να ξεκινήσουν να ταξιδεύουν και πάλι. Σε συμφωνία με τις νέες τάσεις στον ταξιδιωτικό κλάδο, η Visa χρησιμοποιεί την τεχνολογία και το δίκτυό της, προκειμένου να υποστηρίξει τους καταναλωτές και την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Alpha Bank, με τη νέα σειρά καρτών Aegean Bonus Visa που θα προσφέρουν στους κατόχους των καρτών μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και προνόμια».

Οι κάρτες Aegean Bonus Visa διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank καθώς και ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards για πιστωτικές κάρτες ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web για χρεωστικές.