Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών άλλαξαν το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ακύρωσε το επίσημο ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη 11/6 στην Ιορδανία, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ δίνοντας το στίγμα των επόμενων κινήσεών του, οι οποίες αναμένεται να είναι άμεσες.

«Από τώρα οι εκλογές αυτές γίνονται αφετηρία μιας νέας διαδρομής προς το 2027. Γι’ αυτό από αύριο στρεφόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα, για περισσότερη δουλειά και λιγότερες αδυναμίες, για μεγαλύτερη προσπάθεια και για μικρότερες αστοχίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα της κάλπης.

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Υπουργικό Συμβούλιο

Την ίδια στιγμή, όλο και πιο έντονα ακούγεται πως οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αναμένονται σύντομα. Μάλιστα με αφορμή την προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Παρασκευή 14/6, κυκλοφορούν σενάρια ανασχηματισμού για τις επόμενες ημέρες. Πλέον μένει να φανεί αν η συνεδρίαση της Παρασκευής θα γίνει με το τωρινό σχήμα ή να έχει προηγηθεί ο ανασχηματισμός.

Διαβάστε ακόμη

Tριγμοί στα χρηματιστήρια: Πώς επηρεάζει τις μετοχές ανά κλάδο η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Ευρωεκλογές 2024: Ποιοι και γιατί δεν ψήφισαν ΝΔ και η συζήτηση για ανασχηματισμό

JOBmatch: Ξεπέρασαν τις 12.000 οι εγγραφές – Ολοκληρώθηκαν 5.297 συνεντεύξεις

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ