«Πρίγκιπα» σε αποδρομή» χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης τον πρωθυπουργό, ο οποίος νωρίτερα από το βήμα της βουλής έκανε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, αποδίδοντάς του ιδιότητες ενός …σόσιαλ Καμμένου.

«Ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών, των απευθείας αναθέσεων και των εκθετικά αυξανόμενων κοινωνικών ανισοτήτων είχε το πολιτικό θράσος να συσχετίσει το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη με τον Πάνο Καμμένο», δήλωσε αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας με δηκτικό ύφος ότι: «Μάλλον θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι είναι παιδιά της ίδιας πολιτικής μήτρας και συνυπήρξαν για πάρα πολλά χρόνια στην ίδια κοινοβουλευτική ομάδα».

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό αλλά και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε επίσης όσον αφορά στη «γραμμή» του κόμματος  ότι «η πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ είναι αδιαπραγμάτευτη όσο και αν δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη και στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που υπηρετεί με ευλάβεια εις βάρος του ελληνικού λαού.

Διαβάστε ακόμη:

Μηνιαίο Food pass: 22 – 100 ευρώ για αγορές από επιχειρήσεις τροφίμων και σούπερ μάρκετ

Λάμπρος Μπίσαλας: Πώς η Sunlight εξαγόρασε τον βασικό ανταγωνιστή της

Αυτό είναι το ακριβότερο εστιατόριο στον κόσμο – Έλληνας ο σεφ του (pics + vid)