Ως «τεράστια επιτυχία προσωπικά του πρωθυπουργού» Κυριάκου Μητσοτάκη «με πολλαπλά οφέλη» για την Ελλάδα χαρακτηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξομολογούμενος ότι ήταν επιφυλακτικός πριν την πραγματοποίησή της δεδομένου του απρόβλεπτου χαρακτήρα του Τούρκου προέδρου και της φάσης μεγάλης σύγκρουσης που περνάει με τη Δύση.

«Η χθεσινή επίσκεψη σε κάθε περίπτωση εξασφαλίζει μία περίοδο ηρεμίας, για μας πολύτιμη» προσθέτει ο υπουργός Εργασίας στην ανάρτησή του στο Χ υποστηρίζοντας ότι «αν κάποιος χθες έκανε “κωλοτούμπα”, όπως το έχουν ήδη επισημάνει στην Τουρκία, ήταν ο Ερντογάν. Από το “Μητσοτάκης γιόκ” και “θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά” στο χειροκρότημα Ερντογάν στον Μητσοτάκη όταν μίλησε για την Συνθήκη της Λωζάνης και τον ορισμό της Μειονότητας ως Μουσουλμανικής, νομίζω ότι τα συμπυκνώνει όλα».

«Ο πατριωτισμός δεν είναι άσκηση τσαμπουκά, πατριωτισμός είναι η έμπρακτη υπεράσπιση των συμφερόντων της Πατρίδος σου και αυτό ακριβώς έκανε και πέτυχε ο Μητσοτάκης χθες» προσθέτει στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης και συμπληρώνει:

 «Αυτό σημαίνει ότι τελείωσαν τα προβλήματα μας με την Τουρκία; Ασφαλώς και όχι αλλά πλέον η Ελλάδα κερδίζει και τις εντυπώσεις Διεθνώς και χρόνο τον οποίο χρειάζεται για να δυναμώσει κι άλλο η Οικονομία της μετά την περιπέτεια της προηγούμενης δεκαετίας».

Διαβάστε ακόμη

Φορολογικό νομοσχέδιο: Οι 11 ανατροπές που αλλάζουν άρδην το τοπίο στην αγορά

Πώς βαθμολογούν οι ξένοι τουρίστες τους ελληνικούς προορισμούς (γραφήματα)

Μισθοί – Δημόσιο: 660.000 υπάλληλοι θα δουν αυξήσεις στο τέλος Δεκεμβρίου 2023

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ