«Μέσω του Νέου Ψηφιακού Σχολείου θέλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ψηφιακό φροντιστήριο στα παιδιά της Γ’ Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας το νέο πρόγραμμα ως μια πολύ σημαντική βοήθεια για τους μαθητές.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook για το Νέο Ψηφιακό Σχολείο:

«Το Νέο Ψηφιακό Σχολείο είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια προς τους μαθητές!

Η πιλοτική του χρήση θα αρχίσει από τη νέα σχολική χρονιά. Πρόκειται για μια δωρεάν, ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη, που θα παρέχει δωρεάν ψηφιακά φροντιστήρια για όλες τις τάξεις, από την Α’ Δημοτικού έως τη Β’ Λυκείου, αλλά και για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Μέσω του Νέου Ψηφιακού Σχολείου θέλουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ψηφιακό φροντιστήριο στα παιδιά της Γ’ Λυκείου για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το δωρεάν Ψηφιακό Σχολείο αποτελεί ένα υποστηρικτικό εργαλείο για όλους τους μαθητές!».

Επίσης στο Χ ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τα εξής: «Το Νέο Ψηφιακό Σχολείο είναι μία πολύ σημαντική βοήθεια για τους μαθητές! Από τη νέα σχολική χρονιά θα αρχίσει πιλοτικά. Πρόκειται για μία δωρεάν, ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη με ψηφιακά φροντιστήρια για όλες τις τάξεις, αλλά και τις Πανελλαδικές εξετάσεις. digitalschool.gov.gr».

 

Διαβάστε ακόμη

Ποιες μετοχές; Η Gen Z επενδύει σε κρυπτονομίσματα (γραφήματα)

Folli Follie: «Καταπέλτης» για τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο ο εισαγγελέας (upd)

Tsakos Energy Navigation: Παρέλαβε έξι πλοία φιλικά προς το περιβάλλον μέσα στο 2024 (πίνακας)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ