Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να υπερψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το δυστύχημα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης του ΚΚΕ επιφυλασσόμενη για το περιεχόμενο της πρότασης. Η διερεύνηση όπως λέει η πρόταση να ξεκινήσει από το 1997 και εντεύθεν. Οι θέσεις μας θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας» είπε ο κ. Μαρινάκης μετά από που δέχθηκε για τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας ο Παύλος Μαρινάκης είπε «αλίμονο αν δεν μας απασχολούσε το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που απασχολεί το σύνολο της κοινωνίας. Αυτό το αποδεικνύουν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για το δυστύχημα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι «ο πρωθυπουργός ανέλαβε ευθύνες προηγούμενων ετών και άλλων κυβερνήσεων» ενώ παρατήρησε ότι «ακόμα και η νομοθετική πρωτοβουλία για τον νέο τρόπο επιλογής των διοικήσεων των οργανισμών είναι μια πρωτοβουλία που απαντά σε διαχρονικές παθογένειες που πληρώσαμε σε περιπτώσεις όπως τα Τέμπη».

Διαβάστε ακόμη

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τους servicers-8 παρεμβάσεις για το ιδιωτικό χρέος

Εντυπωσιάζει η παρουσία της ΟΛΠ ΑΕ στην 6η China International Import Expo 2023

Στεγνώνουν τα οινοποιεία: Η χειρότερη χρονιά των τελευταίων 60 ετών- «Καθίζηση» της οινοπαραγωγής

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ