Πολιτική

Πόθεν έσχες – Κυριάκος Βελόπουλος: Τα εισοδήματά του στη δήλωση του 2020

  • newsroom


Τα εισοδήματα που δήλωσε για το έτος χρήσης 2019 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Εισόδημα 32.883,62 ευρώ για το 2019 δήλωσε στο πόθεν έσχες του 2020 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λυσης Κυριάκος Βελόπουλος με τη σύζυγό του να δηλώνει 11.573,53 ευρώ. Επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε εισόδημα 6.711,30 ευρώ από επιχειρηματική δραστηριότητα.

Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου

Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των «300» της Βουλής καθώς και των λοιπών πολιτικών προσώπων, όπως οι ευρωβουλευτές, οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι, δημοσιοποιήθηκαν  στις 11 το πρωί από την Επιτροπή του Κοινοβουλίου που είναι αρμόδια για τον έλεγχο των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Η δημοσιοποίηση αφορά τις δηλώσεις οι οποίες υποβλήθηκαν το 2020 και, ως εκ τούτου, θα έρθουν στο φως στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών κατά την οικονομική χρήση του 2019, χρονιά κατά την οποία έγιναν οι εκλογές και συντελέστηκε η κυβερνητική αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι στις δηλώσεις, οι οποίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Βουλής, ακτινογραφείται η οικονομική κατάσταση των στελεχών τόσο της απελθούσας κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και της κυβέρνησης της ΝΔ που ανέλαβε τα ηνία στο μέσον του 2019.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί οι Αμερικανοί επέλεξαν Ελλάδα για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας

Κόρες – διάδοχοι στο τιμόνι της ελληνικής ναυτιλίας

Χ.Α: Ανοδικές οι τάσεις στο σημερινό άνοιγμα