Στην εθνική στρατηγική για την επαναβιομηχάνιση της χώρας μας με έμφαση στην έρευνα, την καινοτομία και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκατέστησε την ελπίδα των Ελλήνων»

«Το 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία αποκατέστησαν τη Δημοκρατία στη χώρα μας. Το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παράταξή μας αποκατέστησαν την ελπίδα των Ελλήνων για το μέλλον της πατρίδας μας», τόνισε ο κ. Σκρέκας.

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα της αλήθειας»

Και συμπλήρωσε: «Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα της αλήθειας και αυτό μας διαχωρίζει από τις ψεύτικες υποσχέσεις εκείνων των κομμάτων που σήμερα ψάχνουν τον δρόμο τους.

Η Ελλάδα μπορεί να πάει καλά όταν έχει έναν πολιτικό που έχει καθαρή στρατηγική, λέει πάντα την αλήθεια, ακόμη και όταν αυτή δεν είναι αρεστή και έχει την πολιτική βούληση να λάβει τις δύσκολες, αλλά σωστές αποφάσεις. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τέτοιο κόμμα είναι η ΝΔ.

«Στις Ευρωεκλογές θα προσδιορίσουμε το μέλλον της επόμενης περιόδου»

Αναφερθείς στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι «Οι Ευρωεκλογές δεν είναι ευκαιρία διαμαρτυρίας ούτε εκλογές δεύτερης τάξης. Στις Ευρωεκλογές θα προσδιορίσουμε το μέλλον της επόμενης περιόδου, αποφασίζουμε για το μέλλον, αποφασίζουμε για τις επόμενες γενιές.

Είναι μια ευκαιρία να στείλουμε ένα μήνυμα όλοι μαζί. Να πάμε την Ελλάδα πολύ ψηλά, όπως αξίζει για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

Διαβάστε ακόμη  

Μετοχικές ανατροπές και «χρυσά» deals για τα δισ. της πληροφορικής στην Ελλάδα (pics)

Meta: Θα αναγνωρίζει περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη, αλλά δεν θα το αφαιρεί 

Παραμένει ανθεκτικός ο κλάδος του αλουμινίου- Αντιπροσωπεύει το 5% των συνολικών εξαγωγών 

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ