Δεν είστε ο μόνος που αναζητά τον φίλο του που ξέρει από υπολογιστές όταν έχει τεχνικά προβλήματα – προφανώς το κάνουν και οι δισεκατομμυριούχοι.

Σύμφωνα με το BusinessInsider, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Ελον Μασκ, εγκαθιστούσε ένα νέο φορητό υπολογιστή και άρχισε να αναρτά στην πλατφόρμα Χ παράπονα ότι του ζητούσε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό Microsoft, κάτι που, όπως ισχυρίστηκε, θα «έδινε στο ΑΙ τους πρόσβαση» στον υπολογιστή του.

«Υπήρχε μια επιλογή για να παραλείψετε την εγγραφή ή τη δημιουργία λογαριασμού Microsoft», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μασκ.

Η λειτουργία Community Notes του ιστότοπου ανέφερε ότι ο Μασκ είχε κάνει λάθος. Το σημείωμα ανέφερε ότι υπάρχει τρόπος να παραλείψει τη δημιουργία λογαριασμού Microsoft, αν και είναι πιο δύσκολο να το κάνει κάποιος από ό,τι παλαιότερα.

Αλλά ο Μασκ επανήλθε δριμύτερος.

«Το Community Notes  κάνει λάθος. Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει πλέον», ανέφερε σε μια επόμενη ανάρτηση. Συνεργάτης του Community Notes απάντησε και είπε ότι έκανε πάλι λάθος.

Χάρη στις οδηγίες των ακολούθων του, ο Μασκ κατάφερε να παρακάμψει τη δημιουργία λογαριασμού αποσυνδέοντας το WiFi του.

Αλλά ο Μασκ επανήλθε στο θέμα τη Δευτέρα, όταν απευθύνθηκε στον CEO της Microsoft Σάτια Ναντέλα.

«Σάτια, δεν θέλω να γίνω ενοχλητικός, αλλά παρακαλώ επιτρέψτε στους ανθρώπους που εγκαθιστούν έναν νέο υπολογιστή με Windows να παραλείψουν τη δημιουργία λογαριασμού Microsoft», έγραψε. «Επίσης, ακόμη και αν θέλω να εγγραφώ, δεν θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιήσω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εργασίας μου». Πρόσθεσε ότι ο ίδιος έχει μόνο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εργασίας του.

Στο παρελθόν, ο Μασκ  επέκρινε τη συνεργασία της Microsoft με την OpenAI. Ο Ναντέλα απέρριψε τους ισχυρισμούς του δισεκατομμυριούχου ότι η Microsoft ελέγχει την OpenAI, δημιουργό του ChatGPT.

Διαβάστε ακόμη

Αιγιαλοί: Το στοίχημα της κυβέρνησης για προστασία του περιβάλλοντος και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

Ρομπέρ Γκοσί: Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στην Εθνική Ασφαλιστική (pics)

ΔΕΗ: Η Ρουμανία χτίζει ισχυρές βάσεις στη ΝΑ Ευρώπη – ΑΠΕ, ηλεκτρικά δίκτυα και άλλες δραστηριότητες θα απορροφήσουν €2,5 δισ.

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ