Το καταστατικό της υπό σύσταση εταιρείας «ALPHA TRUST Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων» ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Πιο αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1005η/12.12.2023 συνεδρίασή του ενέκρινε το καταστατικό της υπό σύσταση εταιρείας «ALPHA TRUST Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων», λόγω διάσπασης της «ALPHA TRUST Α.Ε.Δ.Α.Κ. και Ο.Ε.Ε.» και απόσχισης του κλάδου της δραστηριότητας διαχείρισης ΟΣΕΚΑ και ΟΕΕ που περιλαμβάνει και τις επιμέρους πρόσθετες υπηρεσίες που έχουν αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καθώς την ανάληψή του κλάδου αυτού από την εταιρεία «ALPHA TRUST Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων», ως καθολικής διαδόχου.

Τα ανωτέρω θα τεθούν σε ισχύ μετά την έκδοση της Εγκριτικής Απόφασης του Αρμοδίου Οργάνου του Υπουργείου Ανάπτυξης και την ολοκλήρωση της προαναφερόμενης διάσπασης της «ALPHA TRUST Α.Ε.Δ.Α.Κ. και Ο.Ε.Ε. και την ανάληψη του αποσχισθέντος κλάδου από την εταιρία «ALPHA TRUST Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων», ως καθολικής διαδόχου.

Διαβάστε ακόμη 

Αλλαγή σκυτάλης στον ΟΤΕ: Αποχωρεί ο Μιχάλης Τσαμάζ, νέος επικεφαλής ο Κώστας Νεμπής 

Λαγκάρντ: Ο πληθωρισμός θα μειωθεί πιο αργά από το αναμενόμενο – Απαιτούνται και αποφάσεις δημοσιονομικής πολιτικής 

Η Etsy απολύει το 11% του προσωπικού της 

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ