Για άλλη μια φορά, ο γνωστός οικονομολόγος στρέφει τα βέλη του στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, καθώς με νέα του ανάρτηση του στο Twitter νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ισχυρίζεται ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μια «κανονική εγκληματική οργάνωση» όπου γίνεται «συνεχής χειραγώγηση».

Ο Νουριέλ Ρουμπινί γνωστός και ως«Dr. Doom» έκανε την παραπάνω δήλωση ως σχόλιο σε ανάρτηση γνωστού blogger στον χώρο των κρυπτονομισμάτων που άφηνε υπόνοιες για ύποπτη άνοδο των τιμών των κρυπτονομισμάτων πριν τη μήνυση των αρχών των ΗΠΑ στο ανταλλακτήριο Binance.

«Δεν είναι τυχαίο ότι οι τιμές εκτινάχτηκαν λίγο πριν τις μηνύσεις. Τα ανταλλακτήρια γνωρίζουν ότι θα μηνυθούν, γνωρίζουν ότι αγνόησαν τις κλητεύσεις, πηγαίνουν στην αίθουσα «συντονισμού συναλλαγών» μαζί με τους market faker φίλους τους για να ανεβάσουν την αγορά» έγραψε ο Bitfinex’ed.

Yπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Νουριέλ Ρουμπινί, προειδοποίησε ξανά σχετικά με τα κρυπτονομίσματα ότι «στο 99,99% των περιπτώσεων πρόκειται για απάτη, εγκληματική δραστηριότητα, μια πραγματική πυραμίδα Ponzi που πρόκειται να καταρρεύσει».

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος, σχεδόν όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στα κρυπτονομίσματα είναι απατεώνες και τόνισε ότι οι επενδυτές πρέπει να μείνουν μακριά από αυτά.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Goldman Sachs για Ελλάδα: Δεν ανησυχεί για τις εκλογές, βλέπει επιστροφή σε επενδυτική βαθμίδα τον Απρίλιο (πίνακες)

Οι καραμπόλες σε παραχωρήσεις, ΣΔΙΤ και δημόσια έργα από το ντιλ Ιντρακάτ-Άκτωρ