Αγορές

Πετρέλαιο: Κάτω από τα 66 δολάρια το αμερικανικό αργό

  • newsroom


Το συμβόλαιο παράδοσης Ιανουαρίου για το αργό τύπου West Texas Intermediate ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης με απώλειες 61 σεντς ή 0,9%, κλείνοντας στα 65,57 δολάρια το βαρέλι

Με απώλειες ολοκλήρωσε την πρώτη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου το πετρέλαιο, χάνοντας τα αρχικά κέρδη που κατέγραφε πριν την είδηση ότι εντοπίστηκε και στις ΗΠΑ το πρώτο κρούσμα του μεταλλαγμένου στελέχους Όμικρον του κορωνοϊού.

Το συμβόλαιο παράδοσης Ιανουαρίου για το αργό τύπου West Texas Intermediate ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης με απώλειες 61 σεντς ή 0,9%, κλείνοντας στα 65,57 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, έχοντας γράψει προηγουμένως ενδοσυνεδριακό υψηλό στα 69,49 δολάρια. Εχθές το συμβόλαιο σημείωσε απώλειες της τάξης του 5,4%.

Πτωτικά ολοκλήρωσε την ημέρα και το συμβόλαιο του πετρελαίου Brent, παράδοσης Φεβρουαρίου, που έχασε 36 σεντς ή 0,5% και έκλεισε στα 68,87 δολάρια το βαρέλι, μετά την πρώτη κατά 5,5% που σημείωσε την Τρίτη.

Διαβάστε περισσότερα

Μητσοτάκης: «Βάζουμε θεμέλια για να γίνει η Ελλάδα πρωταθλήτρια» – Watsa: «Το “τίποτα δεν είναι αδύνατο” συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα»

Νίκος Σταθόπουλος (ΒC Partners): Η μεταμόρφωση της Ελλάδας είναι ολική και θεαματική

Έρευνα για την κλιματική αλλαγή: Aνάπτυξη του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 2% εάν επιτύχουμε net-zero