Ρεκόρ για τον δείκτη υψηλής τεχνολογίας Nasdaq με «οδηγό» τη μετοχή της Netflix που σημείωσε «άλμα» μετά από υψηλότερη από την αναμενόμενη αύξηση των συνδρομητών.
Αναλυτικά, ο Dow Jones -0,01% στις 26.210 μονάδες, ο S&P 500 +0,22% στις 2.839 μονάδες και ο Nasdaq +0,71% στις 7.460 μονάδες.
Στο τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2017 το Netflix κέρδισε σχεδόν δύο εκατομμύρια νέους συνδρομητές στις ΗΠΑ και άλλα 6,4 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο, πολύ πάνω από μια εκτίμηση της StreetAccount για 6,39 εκατομμύρια. Η μετοχή της Netflix κατέγραψε άνοδο 9,98%, ανεβάζοντας για πρώτη φορά την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας πάνω από τα 100 δισ. δολάρια.
Ο S&P 500 επίσης κατέγραψε ρεκόρ καθώς η εταιρική κερδοφορία συνεχίστηκε. Ο Dow αν και σημείωσε ενδοσυνεδριακό ρεκόρ τελικά έκλεισε με αρνητικό πρόσημο.
Οι Johnson & Johnson, Procter & Gamble και Travelers Cos ανέφεραν καλύτερα από τα αναμενόμενα κέρδη και τζίρους την Τρίτη. Η Verizon, μια άλλη μετοχή του Dow, σημείωσε κέρδη κατώτερα των προσδοκιών, ενώ οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.