Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Άνοδος στη Wall την Πέμπτη καθώς οι τεχνολογικές μετοχές συνεχίζουν να ανακτούν έδαφος μετά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά, ο Dow Jones +0,29% στις 24.211 μονάδες, o S&P 500 +0,29% στις 2.636 μονάδες και ο Nasdaq +0,54% στις 6.812 μονάδες.

Ο Dow Jones κατέγραψε άνοδο 70 μονάδων ενώ νωρίτερα είχε ανέβει για λίγο διάστημα κατά 100 μονάδες.

Ο IT κλάδος ήταν ανάμεσα σε εκείνους με την καλύτερη επίδοση στον S&P 500 καταγράφοντας κέρδη 0,6%.

Μετά τις πιέσεις της προηγούμενης εβδομάδας η τεχνολογία που είχε τις καλύτερες επιδόσεις της φετινής χρονιάς κερδίζει ξανά έδαφος. Ο Nasdaq κατέγραψε κέρδη, καθώς οι μετοχές του Facebook και της Amazon ενισχύθηκαν.

Οι μετοχές των Martin Marietta Materials, Vulcan Materials και Eagle Materials κατέγραψαν αντίστοιχα άνοδο 3,5%, 3,1% και 2,4% μετά την είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα δαπανών για υποδομές.

Επίσης οι επενδυτές στρέφουν το ενδιαφέρον τους και στην Ουάσινγκτον εστιάζοντας σε ό,τι αφορά τη φορολογική μεταρρύθμιση.