Με διάθεση αποκλιμάκωσης του «πολέμου» ανάμεσα σε Twitter και Apple, ο Έλον Μασκ γνωστοποίησε ότι η Apple έχει «επαναλάβει πλήρως» τη διαφήμιση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τα παραπάνω σχόλια κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο Twitter Spaces το Σάββατο και προσθέτοντας ότι η Apple είναι ο μεγαλύτερος διαφημιζόμενος στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δισεκατομμυριούχος,  όπως αναφέρει το Bloomberg,  δεν αναφέρθηκε περαιτέρω στην Apple,  ωστόσο μίλησε για περισσότερες από δύο ώρες από το ιδιωτικό του αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η οποία είχε περισσότερους από 90.000 ακροατές.

Η Amazon σχεδιάζει επίσης να επαναλάβει τη διαφήμιση στο Twitter, ανέφερε το Platformer News σε ένα tweet, χωρίς να αναφέρει από πού πήρε την πληροφορία.

Η Apple και η Amazon δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό, τα οποία εστάλησαν και τα δύο εκτός του κανονικού ωραρίου εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλον Μασκ κατηγόρησε την Apple ότι απείλησε να αφαιρέσει το Twitter από το App Store της χωρίς να δώσει λόγο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter είπε επίσης ότι ο κατασκευαστής iPhone σταμάτησε να διαφημίζεται στο Twitter, με αποτέλεσμα να του απευθύνει την ερώτηση εάν η ομάδα τεχνολογίας μισούσε την ελευθερία του λόγου.

Με αυτόν τον τρόπο, βάζοντας στο στόχαστρο την Apple, ο μεγιστάνας διακινδύνευσε να ξεκινήσει έναν «πόλεμο» με την κορυφαία τεχνολογική εταιρεία και έναν εξίσου κορυφαίο διαφημιστή σε μια εποχή που άλλες εταιρείες τραβούσαν τις διαφημίσεις τους από το Twitter.

Διαβάστε ακόμη:

Ρεκόρ εικοσαετίας στις επενδύσεις – Νέες βάσεις για την οικονομία

Τα επώνυμα σφυριά που θα χτυπήσουν ως το τέλος της χρονιάς (pics)

Βασιλικό δείπνο στην Αθήνα: Μυθικό art de la table, σπάνιες γεύσεις και εκλεκτοί καλεσμένοι (pics + vid)