Η CVC Capital Partners προχώρησε σε συμφωνία για την εξαγορά της γερμανικής εταιρείας παραγωγής βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής Sunday Natural, με το deal να αποτιμά την εταιρεία σε περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ (875 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg.

Η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων αναμέναται να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία μέσα στην ημέρα, σύμφωνα πάντα με τις ανώνυμες πηγές.

Η Bridgepoint Group και η Partners Group Holding ήταν επίσης μεταξύ των δυνητικών υποψηφίων για την επιχείρηση, ανέφερε το Bloomberg News πέρυσι.

Η Sunday Natural με έδρα το Βερολίνο ιδρύθηκε το 2013. Προσφέρει μια σειρά από πάνω από 1.000 προϊόντα διατροφής και υγείας, από ροφήματα πρωτεΐνης και φυσικά γλυκαντικά, μέχρι τσάγια και αιθέρια έλαια.

Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο πελάτες μέσω της απευθείας διαδικτυακής πλατφόρμας Sunday.de, αποφέροντας έσοδα περίπου 100 εκατ. ευρώ το 2022.

Η CVC έχει σημαντική παρουσία στη Γερμανία, όπου στις εταιρείες χαρτοφυλακίου της περιλαμβάνονται η εταιρεία λιανικής πώλησης αρωμάτων Douglas, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών στόλου DKV Mobility και η Quality Group, παραγωγός πρωτεΐνης και αθλητικών συμπληρωμάτων. Έχει επίσης επενδύσει στο παρελθόν στην εταιρεία  Messer Industries GmbH.

Εκπρόσωπος της CVC αρνήθηκε να σχολιάσει.

Διαβάστε ακόμη

Morgan Stanley: Έρχεται νέο re-rating για τις ελληνικές τράπεζες το 2024 (γραφήματα)

Νίκος Βαφειάς: Η Brave Maritime corp. παρέλαβε τέσσερα νεότευκτα πλοία υπερσύγχρονα πλοία μεταφοράς αμμωνίας (PICS)

Διαψεύδει τα σενάρια περί συνεργασίας με τον Τσίπρα η πλευρά Παπανδρέου

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ