Διεθνή

Η Κάμαλα Χάρις πανηγυρίζει: Δημιουργήσαμε 850.000 θέσεις τον Ιούνιο

  • newsroom


«Το οικονομικό μας πρόγραμμα λειτουργεί» ανέφερε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ

Iκανοποίηση για τα στοιχεία της αγοράς εργασίας στις ΗΠΑ εκφράζει η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, ενώ αποδίδει το επίτευγμα στην παρούσα διακυβέρνηση.

Όπως έγραψε, σύμφωνα με τα στοιχεία, 850.000 θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν τον Ιούλιο.

Επίσης «3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν από τότε που ο Τζο Μπάιντεν και εγώ αναλάβαμε – περισσότερες από κάθε διακυβέρνηση στους πρώτους πέντε μήνες».

«Το οικονομικό μας πρόγραμμα λειτουργεί» κατέληξε.

Στο μεταξύ, η αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Κάμαλα Χάρις είναι φαβορί για να κερδίσει τις επόμενες προεδρικές εκλογές με πιθανότητες 22% και προηγείται έναντι τόσο του Τζο Μπάιντεν όσο και του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τις πιθανότητες που δίνει η βρετανική εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes.

Η Χάρις είναι φαβορί για να είναι η επόμενη πρόεδρος, με πιθανότητες 22,2%, ενώ ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει πιθανότητες 20% και ο πρώην πρόεδρος Τραμπ πιθανότητες 14,3%, σύμφωνα με τις αποδόσεις στη Ladbrokes.

«Ο πρώην POTUS (πρόεδρος των ΗΠΑ) είναι μόλις 6/1 στα στοιχήματα για να κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές του 2024, ενώ είναι 3/1 να είναι ο επόμενος υποψήφιος του GOP (του Ρεπουμπλικανικού κόμματος) για το 2024», σύμφωνα με τη Ladbrokes.

Διαβάστε ακόμα 

Κορωνοχρέη: Τελικό παζάρι για εξόφληση ως το 2027 

Πέφτουν σήμερα οι υπογραφές για την «πράσινη» Χάλκη 

Καύσωνας διαρκείας και στα πρατήρια καυσίμων – Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην ΕΕ