Στις 23 Φεβρουαρίου λήγουν οι αιτήσεις για τους υποψηφίους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ για τις μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η προθεσμία αυτή αφορά στο διορισμό των υποψηφίων σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της προκήρυξης Α.Σ.Ε.Π. 3Κ/2020 (Φ.Ε.Κ. 16/16.6.2020/τ. ΑΣΕΠ), λόγω της ανάγκης αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν την αρχική πρόσκληση.

Μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία

Από τις 12 Φεβρουαρίου 2024 και έως τις 27 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 θα είναι δυνατή η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 5Κ/2023 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 55 /τ. Α.Σ.Ε.Π./29.12.2023 & Φ.Ε.Κ 1/τ.Α.Σ.Ε.Π./11.1.2024), που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Μόνιμες προσλήψεις για 113 υπαλλήλους γραφείου

Από την Δευτέρα 12/2 έως και τις 27/2 στις 14:00 θα είναι εφικτή υποβολή των αιτήσεων για τις 113 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ειδικότητα “ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού“, που περιλαμβάνει η προκήρυξη ΑΣΕΠ 5Κ/2023.

Συγκεκριμένα, οι προσλήψεις αφορούν σε υπαλλήλους γραφείου, που διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου ή/και ΙΕΚ και δεν απαιτούνται Αγγλικά.

Οι θέσεις ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού κατανέμονται σε 24 διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Θεσσαλονίκη
Έβρος
Κιλκίς
Ξάνθη
Πέλλα
Σέρρες
Ροδόπη
Φλώρινα
Ιωάννινα
Λευκάδα
Μαγνησία
Αχαΐα
Αθήνα
Πειραιάς
Κεφαλονιά
Θήρα
Ίος
Νάξος
Πάρος
Λήμνος
Χίος
Ηράκλειο
Λασίθι
Ρέθυμνο

Διαβάστε ακόμη

Απόβαση ελληνικών επιχειρήσεων στην Ινδία – Ποια deals αναμένεται να κλειστούν (πίνακας)

Kαι νέο ξενοδοχείο σε διατηρητέο δίπλα από τη Μητρόπολη Αθηνών (pics)

Επιστολική ψήφος: Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα epistoliki.ypes.gov.gr για τις ευρωεκλογές

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ