Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας» πραγματοποιεί η Επιτροπή Μελών HR Talents του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15:30-16:30, με στόχο την ενημέρωση εργαζομένων και επιχειρηματιών για την ηλεκτρονική καταγραφή των χρόνων απασχόλησης και το νέο θεσμικό πλαίσιο όπως ήδη εφαρμόζεται.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, πρόθεση του επιμελητηρίου είναι με την πρωτοβουλία αυτή να εξασφαλιστεί οργανωμένη πληροφόρηση σχετικά με τη νέα αυτή διαδικασία, που αφορά στην απασχόληση.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό θα απευθύνει η γενική γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άννα Στρατινάκη, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωνσταντίνος Αγραπιδάς.

Από την πλευρά του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Μπρίττα Σιαμαντά, (Όμιλος ΟΤΕ), μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ενώ εισαγωγική τοποθέτηση θα κάνει η Ειρήνη Καραμανή (People & Organization Head, Siemens Italy), πρόεδρος της Επιτροπής Μελών HR Talents του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Διαβάστε ακόμη

Αττική Οδός: Διόδια στα 2,5 ευρώ προβλέπει η νέα σύμβαση παραχώρησης

Γερμανία: Εγκρίθηκε από την Bundestag ο νέος νόμος για το επίδομα του πολίτη

Δωμάτιο με θέα: Η master suite του “Mikro Papigo 1700”