Τα τελευταία χρόνια, πολλά εστιατόρια έχουν στραφεί στην τεχνολογία για να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και επιθυμίες των πελατών τους, μετά την πανδημία.

Από τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, την αυτοεξυπηρέτηση και τις ανέπαφες πληρωμές μέχρι την παράδοση και την παραλαβή, ο κλάδος του Food and Beverage δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να αγνοεί τις τάσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να επανεφεύρουν τον εαυτό τους για να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Με πιθανό το ενδεχόμενο, οι καταναλωτές να αντιμετωπίσουν αυστηρότερα τον προϋπολογισμό τους το 2023, η τεχνολογία μπορεί να είναι η λύση για την εύρεση νέων τρόπων εξοικονόμησης χρημάτων σε οποιονδήποτε τύπο επιχείρησης.

Επιπλέον, η ποιότητα και η εμπειρία θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς οι πελάτες θα είναι λιγότερο επιεικείς σε τυχόν κακές εμπειρίες.

Η ανάπτυξη στον κλάδο των εστιατορίων προβλέπεται ότι θα καθοδηγείται εξ ολοκλήρου από την κατανάλωση εκτός καταστήματος, συνεπώς η χρήση της τεχνολογίας δεν αφορά μόνο τη βελτίωση των λειτουργιών και την παροχή υπηρεσιών, αλλά και τον επανασχεδιασμό των εστιατορίων.

Προς αυτή την κατεύθυνση, το EHL Hospitality Business School της Λωζάννης, ξεχώρισε τις 7 καινοτόμες τάσεις και λύσεις τεχνολογίας εστιατορίων που θα πρέπει να παρακολουθήσουν οι επιχειρηματίες της εστίασης το 2023.

Διαβάστε τη συνέχεια στο travel.gr