Αυτή ακριβώς η συνειδητοποίηση συνοδεύεται από την αυξημένη ανάγκη σιγουριάς και ασφάλειας στο οικιακό περιβάλλον. Το κέντρο της καθημερινής μας δραστηριότητας, δηλαδή το σπίτι μας, γίνεται ο πολυτιμότερος μας χώρος αφού φιλοξενεί τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις στιγμές που μοιραζόμαστε μαζί τους.

Αυτές ακριβώς τις στιγμές έρχεται να διασφαλίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Full [Home], η βραβευμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της Εθνικής Ασφαλιστικής. Συνεχίζοντας να προσφέρει καινοτόμες λύσεις ασφάλισης το Full [Home], διατίθεται σε 4 διαφορετικά πακέτα, τα Basic, Extra, Advance και Max τα οποία καλύπτουν τους κινδύνους που μπορούν να προκαλέσουν μια έκτακτη κατάσταση ή μεταβολή που μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή σε ένα σπίτι. Με δύο λόγια, το Full [Home] προσφέρει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας, με την προσθήκη σύγχρονων καλύψεων σε όλα του τα πακέτα.

Επειδή όμως το “πολύ” δεν είναι ποτέ “αρκετό” και η ασφάλεια των ανθρώπων μας μέσω της αρτιότητας του χώρων μας είναι πάνω από όλα, το πρόγραμμα Full [Home] δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο του παρέχοντας πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα Full [Home] παρέχει αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, δίνοντας στους πελάτες της την ευελιξία να επιλέξουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν και τους ταιριάζουν σε εξαιρετικά προσιτά κόστη.

Πρακτικά μιλώντας, το βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, η θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, οι ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, η κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα είναι μόνο μερικές από τις διευρυμένες καλύψεις του Full [Home] που αφορούν πραγματικούς κινδύνους της καθημερινότητάς μας στο σπίτι. Η αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους σε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή από καλυπτόμενο κίνδυνο, η κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές με αυξημένα όρια κάλυψης περιλαμβάνονται επίσης στα πακέτα.

Εξίσου σημαντικό κομμάτι αποτελεί η κάλυψη σύγχρονων κινδύνων που πολύ συχνά απειλούν τα ταράξουν την ηρεμία της οικογενειακής εστίας και να μας χαλάσουν τη διάθεση όπως είναι η κάλυψη αλλοίωσης τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, αμοιβών αρχιτεκτόνων και μηχανικών. Σταθερή αξία για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής συνεχίζουν να αποτελούν οι υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πρόσφατα οι καταναλωτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Εθνική Ασφαλιστική και στο Full [Home] αναδεικνύοντας το σε «ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020» στην κατηγορία Ασφάλιση Κατοικίας. Η διάκριση του Full [Home], προκύπτει από έρευνα σε αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό έρευνας αγοράς IRI Ελλάς, μέσω online panels σε τυχαίο και αντιπροσωπευτικό δείγμα καταναλωτών ηλικίας από 18 ως 65 ετών, από την 21/11/2019 ως την 8/12/2019.

Σήμερα, χάρη στις επιλογές ασφάλειας που μας παρέχονται, μπορούμε να μείνουμε σπίτι μας και να το απολαύσουμε χωρίς άγχος και ανησυχίες, ό,τι κι αν συμβεί. Αυτό βοηθά περισσότερο από κάθε άλλο την ψυχολογία μας σε μια εποχή που το “έξω” είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, δύσκολο. Είναι πολλές ακόμα οι ευτυχισμένες στιγμές που έχουμε να ζήσουμε “μέσα”, όλοι μαζί, το μόνο που χρειάζεται, είναι να φροντίσουμε να τις διασφαλίσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής στα τηλέφωνα +302130318189, 18189 & στο Site www.ethniki–asfalistiki.gr

Διαβάστε ακόμη:

Εθνική Τράπεζα: Ανοίγει τα χαρτιά της για την Εθνική Ασφαλιστική

Ελλάκτωρ: Οι προκλήσεις και τα ερωτήματα της επόμενης μέρας

Tα νέα χρονικά ορόσημα για την Aegean