Πριν από εννέα μήνες περίπου, σε μία εφ’ όλης της ύλης και αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση, ο κ. Ιωάννης Μίχος εξηγούσε πως ένα βασικό μυστικό της επιτυχίας της Epsilon Net ήταν οι καλές συνεργασίες που άνοιγαν νέους δρόμους και η εμπιστοσύνη. Κάπως έτσι λοιπόν ο κ. Μίχος μέσω της Epsilon Net προχωρά σε μία ευρεία συμμαχία προκειμένου όχι απλώς να διεισδύσει στο χώρο της φιλοξενίας, κάτι το οποίο ήδη επιχειρεί μέσω στοχευμένων επενδύσεων, αλλά να δημιουργήσει ένα πόλο που θα δουλέψει με στόχο το «ξενοδοχείο του μέλλοντος». Μία συμμαχία στην οποία συμμετέχουν ο επικεφαλής ενός εκ των μεγαλύτερων Ομίλων φιλοξενίας στη χώρα (Mitsis Hotels), κ. Σταύρος Μήτσης (στην κεντρ. φωτ. μαζί με τον κ. Μίχο), ο συνιδρυτής της γνωστής ψηφιακής πλατφόρμας Web Hotelier και πλέον ιδιοκτήτης της Aquerdo Software, κ. Βίκτωρας Μάτσας, και ο ιδρυτής της εταιρείας ψηφιακού Marketing Panadvert International, που ειδικεύεται στο χώρο της φιλοξενίας, κ. Γιάννης Γιαννάτος.

Οι κ.κ. Γιάννης Γιαννάτος της Panadvert International (αριστ.) και Βίκτωρ Μάτσας της Aquendo Software

Οι τέσσερις άνδρες μέσω των εταιρειών τους (Epsilon Net, Σταύρος Μήτσης ΙΚΕ, Aquerdo και Panadvert) συγκρότησαν την GJVS ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. Μία εταιρεία που θα κάνει σειρά επενδύσεων κατευθυνόμενες κυρίως σε εξαγορές εταιρειών που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δικτύωση, λειτουργία του κλάδου φιλοξενίας δημιουργώντας υπεραξίες.

«Στόχος μας είναι να επενδύσουμε σε εταιρείες που ασχολούνται με το χώρο της φιλοξενίας, μία αγορά με εξωστρέφεια που μπορεί να μας βοηθήσει στο στόχο μας να βγούμε εκτός Ελλάδας με τεχνογνωσία που παράγεται εδώ», σημειώνει στο newmoney ο κ. Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Epsilon Net. «Όλοι μας είμαστε άνθρωποι που ξέρουμε από διαφορετικές πλευρές έναν σημαντικό κλάδο της οικονομίας και θεωρούμε ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες μας ώστε να ετοιμάσουμε το μοντέλο και τις υποδομές για «το ξενοδοχείο του μέλλοντος», προσθέτει.

Το μετοχικό κεφάλαιο της GJVS ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ανέρχεται σε 775 χιλ. ευρώ και διαιρείται σε 77.500 κοινές ονομαστικές μετοχές αξίας 10 ευρώ η κάθε μία.

Η κάλυψή του έχει ως εξής:

-η Epsilon Net ΑΕ με καταβολή ποσού 310.000 ευρώ αναλαμβάνει 31.000 μετοχές

-η Aquerdo Software Ltd με καταβολή ποσού 232.500 ευρώ ανέλαβε 23.250 μετοχές

-η Μήτσης ΙΚΕ με καταβολή ποσού 155.000 ευρώ αναλαμβάνει 15.500 μετοχές, και

-η Pan Advert International Ltd με καταβολή ποσού 77.500 ευρώ αναλαμβάνει 7.750 μετοχές.

Στη νέα εταιρεία Πρόεδρος του ΔΣ αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Μίχος και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Βίκτωρ Μάτσας. Οι κ.κ. Σταύρος Μήτσης και Γιάννης Γιαννάτος είναι μέλη του ΔΣ.

Διαβάστε ακόμη:

ΔΕΗ: Χτίζει τον βαλκανικό «γίγαντα» στις ΑΠΕ με χαρτοφυλάκιο που φτάνει ήδη τα 850 MW

Ο αποχαιρετισμός στη Μ.Β.B., ο Φέσσας πάει για τον Κωτσόβολο, η Ellington και η Δικαιοσύνη, ποιοι κάνουν μεγάλες business με τα ηλεκτρονικά τιμολόγια

Μισθοί στο Δημόσιο: Τα νέα δεδομένα – Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι θα πάρουν αυξήσεις

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ