Τη συμμετοχή της στη νέα εταιρεία με την επωνυμία «GJVS Συμμετοχών Α.Ε.» ανακοίνωσε η Epsilon Net, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του newmoney για τη συγκρότηση εταιρείας συμμετοχών από τους επικεφαλής της εταιρείας και του Ομίλου Ξενοδοχείων Μήτση, μαζί με τον Βίκτωρα Μάτσα, συνιδρυτή της WebHotelier, και τον Γιάννη Γιαννάτο της Panadvert.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, «η GJVS δημιουργήθηκε για να αποτελέσει μία ευρεία συμμαχία στο χώρο της τεχνολογίας του hospitality, στην οποία συμμετέχουν με ποσοστό 40% η Epsilon Net, με ποσοστό 30% η Aquerdo Software, με ποσοστό 20% η Μήτσης ΙΚΕ και με ποσοστό 10% η Panadvert.

Το μετοχικό κεφάλαιο της GJVS Συμμετοχών Α.Ε. ανέρχεται σε 775 χιλ. ευρώ και διαιρείται σε 77.500 κοινές ονομαστικές μετοχές, αξίας 10 ευρώ η κάθε μία.

Στη νέα εταιρία, Πρόεδρος του ΔΣ αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Μίχος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Βίκτωρ Μάτσας. Οι κ.κ. Σταύρος Μήτσης και Γιάννης Γιαννάτος είναι μέλη του ΔΣ.

Η ίδρυση της GJVS αποτελεί μία ακόμη σημαντική κίνηση στην υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδιασμού του Ομίλου Epsilon Net, με στόχο τη δημιουργία λύσεων τεχνολογικής καινοτομίας για το “ξενοδοχείο του μέλλοντος”».

Διαβάστε ακόμη

Έκθεση ΔΝΤ: Ανάπτυξη στην παγκόσμια οικονομία 3% και πληθωρισμός 6,8% το 2023 (tweets)

Τράπεζα της Ελλάδος: Αύξηση στη ζήτηση για στεγαστικά δάνεια το β’ τρίμηνο 2023

Big Solar: «Champion» με… big score στις οικονομικές επιδόσεις (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ