Διακοπές ρεύματος ταλαιπωρούν το μεσημέρι της Τρίτης 30/5 διάφορες περιοχές της Αθήνας εξαιτίας της κακοκαιρίας και της ισχυρής βροχόπτωσης που σημειώθηκε σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Ειδικότερα, αυτήν την ώρα, σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες στο λεκανοπέδιο, ενώ σε αρκετές περιοχές στα πέριξ της πρωτεύουσας έχουν καταγραφεί εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.

Συγκεκριμένα, περιοχές και γειτονιές των νοτίων προαστίων αντιμετωπίζουν προβλήματα με την τάση του ρεύματος.

Kαταιγίδες σήμερα στην Αττική – Πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα

Στην Αττική σήμερα, η ημέρα ξεκίνησε με ήπιες συνθήκες αλλά όσο προχωρούμε προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και δεν αποκλείονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά δυτικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία πάντως επιμένει στους 26 με 27 βαθμούς. Βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, αστάθεια θα επικρατήσει στη χώρα για μία ακόμα ημέρα την Τρίτη 30/05.

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές, φαινόμενα τα οποία τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι τοπικά έντονα.

Περισσότερο θα επηρεαστούν ο ηπειρωτικός κορμός της χώρας, το Ιόνιο, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τις βραδινές ώρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το αναμενόμενο επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια).

Διαβάστε ακόμα

Οι αναλυτές και οι μετακινήσεις ψήφων, η δυνατή μεταγραφή της ΙNTRAKAT, οι δυο γαμπροί της Lamda και η μάχη του Ηρακλείου

Η άνοδος και η πτώση της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ: Έρχεται σφυρί με… μεγάλη ιστορία για τα γραφεία στην Κηφισιά (pics)

Πληθωρισμός: Νέα «ανάσα» με πτώση κάτω από 3% τον Μάιο

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ