Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι λάτρεις του παγωμένου καφέ έχουν την τιμητική τους.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως μετά από λίγο και ειδικά όταν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες, τα παγάκια λιώνουν και ο καφές παύει να θυμίζει καφέ και γίνεται μάλλον  νερό με λίγη γεύση από καφέ.

Υπάρχει ωστόσο ένα πολύ απλό κόλπο για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον φραπέ, τον φρέντο καπουτσίνο ή τον εσπρέσσο αναλλοίωτο μέχρι τελευταίας σταγόνας.

Δείτε πώς:

Φτιάχνουμε κανονικά τον καφέ μας, γεμίζουμε με μια ποσότητα από τον καφέ που φτιάξαμε  παγοθήκες και τις βάζούμε στην κατάψυξη.
Ετσι, στον επόμενο καφέ μας μπορούμε να βάλουμε τα παγάκια που φτιάξαμε. Τα παγάκια θα λιώσουν, αλλά ο καφές δεν θα νερώσει. Αντιθέτως θα γίνει πιο πολύς…