Δύο ματαιώσεις δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η Hellenic Train εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας  «Κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62 και 63, στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη».

Σημειώνεται ότι η ΕΜΥ έχει εκδόσει νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων, καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επελαύνει στη χώρα.

Την Τετάρτη, οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές των βορείων Κυκλάδων και της Κρήτης.

Για την Αττική προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια θα εκδηλώνονται σε χαμηλότερο υψόμετρο και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Διαβάστε ακόμη

Η Σαουδική Αραβία αυξάνει τις τιμές πετρελαίου σε Ευρώπη, Ασία και ΗΠΑ τον Μάρτιο – Τι θα γίνει με το diesel στην Ελλάδα (πίνακες)

Πιερ Μοσκοβισί: «Το 2015 το διακύβευμα ήταν η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη»

Χρηματιστήριο Αθηνών: Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2014 – Έσπασε τα κοντέρ η MIG