Ελλάδα

Η Εθνική Ασφαλιστική για το οικόπεδο στον Αλιμο

  • newsroom


H Εθνική Ασφαλιστική με αφορμή δημοσίευμα για οικόπεδο ιδιοκτησίας της στο οποίο ανεγέρθηκε σχολείο σε επιστολή της αναφέρει «ότι πράγματι είχε καταπατηθεί πριν πολλά έτη, οικόπεδο της Εταιρείας μας στο Ελληνικό από τον ΟΣΚ. Μετά από χρονοβόρους δικαστικούς αγώνες, μας έχει καταβληθεί συνολικά το ποσόν των έντεκα εκατομμυρίων (10.892.000) ευρώ, ποσό που συμπεριλαμβάνει τόκους. Το […]

H Εθνική Ασφαλιστική με αφορμή δημοσίευμα για οικόπεδο ιδιοκτησίας της στο οποίο ανεγέρθηκε σχολείο σε επιστολή της αναφέρει «ότι πράγματι είχε καταπατηθεί πριν πολλά έτη, οικόπεδο της Εταιρείας μας στο Ελληνικό από τον ΟΣΚ.

Μετά από χρονοβόρους δικαστικούς αγώνες, μας έχει καταβληθεί συνολικά το ποσόν των έντεκα εκατομμυρίων (10.892.000) ευρώ, ποσό που συμπεριλαμβάνει τόκους.

Το ακίνητο, με βάση αυτές τις αποφάσεις ανήκει στον ΟΣΚ. Συνεπώς η Εταιρεία μας δεν έχει ακίνητο στο Ελληνικό καταπατημένο.

Η Εταιρεία μας έχει στην ιδιοκτησία της άλλο οικόπεδο στον Άλιμο με σημαντική αξία προς αξιοποίηση. Τα δεδομένα αυτά αποτυπώνονται στις χρηματοοικονομικές μας καταστάσεις», καταλήγει η σχετική επιστολή.

Διαβάστε ακόμη: 

Θεοχάρης: Το άνοιγμα του τουρισμού απαιτεί κοινό πλαίσιο κανονισμών  

Από σήμερα σε ισχύ οι νέες ενεργειακές ετικέτες της ΕΕ 

Άννα Διαμαντοπούλου: Γιατί αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΟΟΣΑ

Απόρρητο Απόρρητο