Ελλάδα

«Κατεβάζουν ρολά» τα κομμωτήρια σήμερα για τα νέα μέτρα (Upd)

  • newsroom


Κουρείς και κομμωτές θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια  που δεν έλαβε ο κλάδος, ενώ ζητούν την εξαίρεσή τους από τα μέτρα καθώς τα καταστήματα τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος 

Για σημαντικό περιορισμό στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των εσόδων  τους, κάνουν λόγο στην ανακοίνωση τους τα μέλη της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας που κλείνουν σήμερα τα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα  διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα του υπουργείου Υγείας.

Κουρείς και κομμωτές πραγματοποιούν από τις 9.30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, όπου θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια  που δεν έλαβε ο κλάδος.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ζητούν την εξαίρεση τους από  τα μέτρα καθώς τα καταστήματα τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος  και διασφαλίζουν την προστασία των πελατών με τα σωστά μέτρα υγιεινής.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος μίλησε στην ΕΡΤ ο κ. Νίκος Δαμίγος,  εστιάζοντας και στην διαδικασία των ελέγχων ως προς τη χωρητικότητα των καταστημάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Koρωνοϊός: Ξεπέρασαν τα 250 εκατομμύρια τα κρούσματα – Ρεκόρ στην ανατολική Ευρώπη

Παγώνη: Πάμε προς 10.000 κρούσματα άμεσα – Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στο «Γεννηματάς»

Σουηδία: Παραιτείται ο πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν