Ελλάδα

Μανιάτης για Ελληνικό : Ή τόπος 70.000 νέων θέσεων εργασίας ή αποθήκη ψυχών

  • newsroom


Εξαπέλυσε κατηγορίες ότι η κυβέρνηση θέλει να αναιρέσει την επένδυση του Ελληνικού

«Το δίλημμα είναι καθαρό: ή το Ελληνικό θα γίνει τόπος 70.000 νέων θέσεων εργασίας, ή θα παραμείνει αποθήκη ψυχών και χώρος διακίνησης ναρκωτικών. Τότε, η κατάρρευση της χώρας θα έχει ονοματεπώνυμο, και θα λέγεται ΣΥΡΙΖΑ» είπε στον ΣΚΑΙ ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης, προχωρώντας στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση θέλει να αναιρέσει την επένδυση του Ελληνικού.

«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων δεκαετιών να ναυαγήσει, γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να ικανοποιήσει εσωκομματικούς οπλαρχηγούς στην περιοχή και το τοπικό της ακροατήριο» προειδοποίησε ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος.

«Γιατί δεν προχώρησαν στη διαδικασία χαρακτηρισμού ως “αρχαιολογικό χώρο” πριν την υπογραφή; Είναι απολύτως ύποπτο» σημείωσε ο κ. Μανιάτης.

Η κυβέρνηση λογοδοτεί πλέον στον ελληνικό λαό, συνέχισε. «Αυτό που παραδίδουν είναι καλύτερο ή κατά πολύ χειρότερο από αυτό που παρέλαβαν; Οδηγούν τον τόπο προς την καταστροφή» σημείωσε ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση παραλογισμού και σχιζοφρένειας», με ένα μέρος της να αντιμάχεται το άλλο, όπως είπε.