Από αύριο Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου θα εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από τη Ραφήνα μετά το μπλέξιμο αγκυρών δύο επιβατηγών πλοίων, το Σάββατο (9/9).

Ειδικότερα, μέχρι την Τρίτη τα πλοια έφευγαν απο το Λαύριο, στη συνέχεια όμως οριοθέτησαν στη Ραφήνα τις άγκυρες στο βυθό και τα πλοια θα απολεύσουν κανονικά.

Σημειώνεται ότι λόγω της 24ωρη απεργίας της ΠΝΟ για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, τα πλοία ήταν δεμένα σήμερα Τετάρτη στα λιμάνια.

Yπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο έμπλεξαν οι άγκυρες δύο επιβατηγών πλοίων στο λιμάνι της Ραφήνας, επικρατώντας χάος και ταλαιπωρία στους επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, στις 07.30 ήταν προγραμματισμένο να αποπλεύσει το Ε/Γ-Ο/Γ Fast Ferries Andros για να εκτελέσει το δρομολόγιο Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Πάρος. Τελικά, το δρομολόγιο ακυρώθηκε.

Λόγω της μεγάλης έντασης των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή η καδένα της άγκυρας του Fast Ferries Andros έμπλεξε με την αριστερή καδένα της άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ Αικατερίνη Π το οποίο ήταν δεμένο στον ντόκο και βρισκόταν στη διαδικασία επιβίβασης και είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις 08.05 για Τήνο-Μύκονο-Νάξο.

Διαβάστε ακόμη:

Apple Watch Ultra 2: Όλα τα χαρακτηριστικά του – Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα (pics + tweet)

Οικογένεια Λιβάνη: Προσπαθεί να «σώσει» τη Φιλοθέη, χάνει την «Ελληνική Ρίζα» (pics)

Γιάννης Μπούρας: Επενδυτικό πλάνο 35 εκατ. ευρώ για τις υποδομές της Sarantis – Σε αναζήτηση εξαγορών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ