Στη Διεύθυνση Αλλοδαπών συνεχίζουν να κρατούνται οι 424 προσαχθέντες από τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη που είχαν σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δηµογλίδου, μίλησε για το περιστατικό οπαδικής βίας στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως «ήταν δολοφονική επίθεση αυτό που έγινε χθες εναντίον του αστυνομικού και τώρα χαροπαλεύει για την ζωή του» και συνέχισε αναφέροντας πως “οι δράστες μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο ξαναμπήκαν μέσα και για αυτό προσήχθησαν 424 άτομα από τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου».

Η ίδια αποκάλυψε πως «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται οι δράστες. Είναι δολοφόνοι και είναι επικίνδυνοι ακόμη κα για αυτούς τους συγγενείς προσαχθέντων που βρίσκονται έξω από το Μεταγωγών και πρέπει σύντομα να συλληφθούν».

Αυτή την ώρα, συγγενείς των προσαχθέντων βρίσκονται έξω από το Μεταγωγών και ζητούν να επικοινωνήσουν με τα άτομα που κρατούνται ενώ πριν από λίγη ώρα απέκλεισαν συμβολικά τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ, ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr