Προ των πυλών βρίσκεται η επόμενη δόση του επιδόματος θέρμανσης καθώς οι δικαιούχοι θα το λάβουν μέχρι την 30ή Απριλίου. Η συγκεκριμένη πληρωμή αφορά στο σύνολο των αγορών που έχουν τιμολογηθεί έως την 31η Μαρτίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024.

Φυσικό αέριο και τηλεθέρμανση

Αναφορικά δε, με το φυσικό αέριο και στην κατανάλωση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης, δικαιολογητικά με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 30η Ιουνίου 2024 θα καταχωρίζονται έως τη 15η Ιουλίου 2024, επομένως το αντίστοιχο ποσό επιδόματος θα καταβάλλεται έως την 31η Ιουλίου 2024.

Επισημαίνεται ότι όσοι έλαβαν πέρυσι διπλάσιο επίδομα θέρμανσης, καθώς δεν επέλεξαν το φυσικό αέριο ή ήταν νέοι δικαιούχοι, τότε η προκαταβολή ορίζεται στο ήμισυ του συνολικού επιδόματος που τους είχε καταβληθεί.

Τέλος, τονίζεται ότι το επίδομα θέρμανσης 2024 αφορά στο πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης, φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη), φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα (πέλετ) και θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης.

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Στάσσης: «Η ΔΕΗ είναι ιδανικά τοποθετημένη για να οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη»

Ηλιος με… δόντια πάνω από την αμερικανική οικονομία – Απρόμενη πτώση για την επιχειρηματική δραστηριότητα

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έριξε το «φράγμα» των 1.440 μονάδων – Νέο ρεκόρ 13 ετών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ