Ενέργεια & Περιβάλλον

Ηλεκτροκίνηση: Συνεργασία Volvo Car Hellas και ΗΡΩΝ

  • newsroom


Η Volvo και o ΗΡΩΝ ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στον τομέα της ηλεκτροκίνησης

Οι υφιστάμενοι και οι μελλοντικοί κάτοχοι ή χρήστες αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων Volvo μπορούν να κάνουν χρήση δύο ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας που δημιούργησε η εταιρεία ΗΡΩΝ.

Πρόκειται για τα δύο νέα προγράμματα δωδεκάμηνης διάρκειας, με την ονομασία “EcoDrive Home Volvo Electric” και “EcoDrive Home Volvo Plug-In” τα οποία απευθύνονται σε πελάτες του ΗΡΩΝA και προσφέρουν δωρεάν φόρτιση των Volvo αυτοκινήτων τους για έναν ολόκληρο χρόνο (ως δωρεάν ενέργεια φόρτισης για ένα χρόνο υπολογίζονται για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα 150 KWh και 60 KWh το μήνα αντίστοιχα) κάνοντας παράλληλα χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Παράλληλα, με την υποστήριξη της ENGIE, της εταιρείας πώλησης και εγκατάστασης ηλεκτρικών φορτιστών, ο ΗΡΩΝ προσφέρει στους κατόχους αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων Volvo, ειδικές προνομιακές τιμές για τις υπηρεσίες εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και συντήρησης των φορτιστών που προτείνονται από τη Volvo για τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις ή το χώρο κατοικίας τους.

Επιπλέον το δίκτυο φόρτισης των αυτοκίνητων Volvo, θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο με αντίστοιχη υποδομή στο Δίκτυο Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών της Volvo Car Hellas.

Σε μόλις 4 χρόνια από σήμερα, το 2025, η Volvo στοχεύει το 50% των πωλήσεών της παγκοσμίως να προέρχεται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υπόλοιπο από υβριδικά.

Μέχρι το 2040, η εταιρεία φιλοδοξεί να είναι κλιματικά ουδέτερη σε όλο το εύρος της λειτουργίας της.

Με άξονα την κοινή τους φιλοσοφία ο ΗΡΩΝ και η Volvo Car Hellas συνεργάζονται συνδυάζοντας όραμα και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τους και την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε ακόμα:  

Παρέμβαση από το Πανεπιστήμιο Αθηνών: «Τα εμβόλια της COVID-19 δεν αλλάζουν τα γονίδιά μας»

Κατώτατος μισθός: Ετοιμάζεται οριακή αύξηση – Τι προβλέπουν τα βασικά σενάρια (vid) 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο νέος «Βασιλιάς» του μπάσκετ είναι Έλληνας και πάμπλουτος – Πόσα κερδίζει