ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Jiangling Group Electric Vehicle: 300 οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας πάνε στην Τουρκία

Όπως προβλέπεται σε συμφωνία συνεργασίας ο συνεργάτης της στην Τουρκία θα οργανώσει επαγγελματικές ομάδες πώλησης των οχημάτων

Τριακόσια οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας (NEV) θα παραδώσει στην Τουρκία τον επόμενο μήνα η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Jiangxi Jiangling Group Electric Vehicle Co. Ltd., όπως ανακοίνωσε η εταιρία.

Το μοντέλο “Yi” της Jiangling, που θα εξαχθεί στην τουρκική αγορά, χρησιμοποιεί συνδυασμό δύο κινητήρων, με συνολική παραγωγή ισχύος 170 κιλοβάτ, ενώ μπορεί να φθάσει τα 100 χιλιομέτρων/ώρα μέσα σε 5,8 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τον Νίε Σιαογιόνγκ, αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου Μηχανολογικής Έρευνας της ίδιας εταιρίας.

Όπως προβλέπεται σε συμφωνία συνεργασίας που υπογράφτηκε μεταξύ της κινεζικής εταιρίας και της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται στην τουρκική αγορά, μεταξύ του 2024 και του 2026 ο συνεργάτης της στην Τουρκία θα οργανώσει επαγγελματικές ομάδες πώλησης των οχημάτων, όπως επίσης και εκθεσιακούς χώρους, παράλληλα με την οργάνωση ενός δικτύου πωλήσεων με 35 εμπόρους, μέσα σε μία τριετία.

Διαβάστε ακόμη

Ακίνητα: Project αξιοποίησης παλαιών κτιρίων για να πέσουν οι τιμές

Γιατί οι μετοχές πέφτουν… παντού – Το «μάρμαρο» των υψηλών επιτοκίων και οι εκροές ρεκόρ

Έκδοση 6μηνων εντόκων γραμματίων με δικαίωμα συμμετοχής σε φυσικά πρόσωπα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

string(0) ""