Το Πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ παίρνει παράταση δηλώσεων έως 31 Οκτωβρίου 2022 για τις επιχειρήσεις. Η Connecting Dots, ως εγκεκριμένος προμηθευτής της Δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός έρχεται για να βοηθήσει όλους τους τύπους επιχειρήσεων να αναβαθμίσουν την διαδικτυακή τους παρουσία. Μέσω των τριών (3) προγραμμάτων της Δράσης μπορείτε ως επιχείρηση να λάβετε έως και 90% επιδότηση μέσω Vouchers. Η επιδότηση απευθύνεται σε Επαγγελματίες Υπηρεσιών και στους κλάδους των Eshop, Εστίασης, Ξενοδοχείων και Β2Β.

Ως Performance Marketing Agency μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα τις δράσεις του Ψηφιακού Εκσυγχρονισμού που ταιριάζουν στην επιχείρησής σας, σε όποιο πρόγραμμα και να επιλέξετε. Τι σας παρέχουμε:

Ενίσχυση Παραγωγικότητας Γραφείου (Ηλ. Τιμολόγηση, Workspace): Ο εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων απαιτεί την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση. Σας προσφέρουμε από τα πιο εύχρηστα Software της Αγοράς, με αυτόματη διαβίβασή των παραστατικών στο myData και αυθεντικοποίηση τους από την Α.Α.Δ.Ε με τον πιο ασφαλή τρόπο. Με το Google Workspace, αναβαθμίζετε την παραγωγικότητα της εταιρείας σας, χωρίς την ανάγκη τοπικού server, διευκολύνετε καθημερινές διεργασίες και απλοποιείτε την επικοινωνία και την εργασία μεταξύ των υπαλλήλων και των πελατών σας.

Εργαλεία για Ξενοδοχεία (PMS, Booking System): Σας παρέχουμε σύγχονο Booking System, ώστε να λαμβάνετε κρατήσεις απευθείαςαπό το Website σας, εξοικονομώντας έτσι χρήματα από τις μεγάλες προμήθειες των OTAs. Τέλος, το Property Management System θα βοηθήσει στην οργάνωση και ευκολότερη διαχείριση των λειτουργιών του Ξενοδοχείου σας σε όλους τους τομείς (Διαχείριση κρατήσεων από όλα τα κανάλια, πληρωμές, εργασίες προσωπικού).

Αναβάθμιση Ecommerce (Email Marketing, Reviews, Loyalty, Ads): Μέσα από στρατηγικές και στοχευμένες ενέργειες, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και σας παρέχουμε λύσεις για την αναβάθμιση της Online Παρουσίας σας. Αποκτήστε νέους πελάτες και κερδίστε νέες αγορές από τους παλιότερους, με την βοήθεια του Email Marketing και των Reviews, Loyalty Program. Χρησιμοποιήστε την δύναμη των Google Ads, Youtube Ads, Meta (Facebook, Instagram) Ads ώστε να κάνετε γνωστό το Brand σας, τις παροχές σας, αλλά και για να αυξήσετε τις Πωλήσεις σας.

Δημιουργία Ιστοσελίδας: Εάν δεν έχετε κάνει βήματα για την Online Παρουσία σας, σας βοηθάμε να κάνετε το πρώτο και σημαντικότερο: Την Ιστοσελίδα σας. Δημιουργούμε Ιστοσελίδες για Eshops και Επαγγελματίες Υπηρεσιών. Επίσης παρέχουμε μηχανισμούς Online Delivery για επιχειρήσεις εστίασης.

Οι ανάγκες κάθε επιχείρησης είναι ξεχωριστές και διαφορετικά προσανατολισμένες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναγνωρίσετε τις δικές σας και στην συνέχεια να πετύχετε στους στόχους σας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω προγράμματα στην Σελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε και να επιλέξουμε από κοινού την καλύτερη λύση.

Διαβάστε ακόμη

Θεοδόσης Μιχαλόπουλος: Τα 30 «κεράκια» της Microsoft και η εκκίνηση κατασκευής των Data Centers

Αθανασίου (Lamda): «Προχωράμε εντός χρονοδιαγραμμάτων για το Ελληνικό»

ΥΠΟΙΚ: Σπαζοκεφαλιά οι νέες επιδοτήσεις ρεύματος Οκτωβρίου