Επιχειρήσεις

Coca Cola HBC: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Μπεν Αλμανζάρ

  • newsroom


Θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας στο α' τρίμηνο του 2021 και θα αναλάβει τη θέση του οικονομικού διευθυντή την 1η Απριλίου

Την αντικατάσταση του κ. Μιχάλη Ίμελλου από τον κ. Μπεν Αλμανζάρ στη θέση του οικονομικού διευθυντή, ανακοίνωσε η Coca Cola HBC.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Αλμανζάρ θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας στο α’ τρίμηνο του 2021 και θα αναλάβει τη θέση του οικονομικού διευθυντή την 1η Απριλίου.

Ο κ. Ίμελλος που ανακοίνωσε την παραίτησή του στις 18 Ιουνίου 2020, θα αποχωρήσει από τη θέση του στα τέλη του α’ τριμήνου του 2021.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Αλμανζάρ έχει μεγάλη πείρα στον τομέα FMCG, ενώ κατά τη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας ήταν ανώτατο στέλεχος της Mars Inc. Προηγουμένως εργάζονταν στη Nestle.

Ο Ζόραν Μπογδάνοβιτς, διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Μπεν στην Coca-Cola HBC. Οι ισχυρές στρατηγικές, ηγετικές, οικονομικές και επιχειρησιακές ικανότητές του σε συνδυασμό με το πάθος του για την ανάπτυξη ταλέντων τον καθιστούν εξαιρετική επιλογή για εμάς. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του, στην καθοδήγηση της εταιρείας μας προς την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης».

Απόρρητο Απόρρητο