Την εξαγορά της «Brown-Forman Finland Oy», ιδιοκτήτριας της βότκας Finlandia, έναντι 220 εκατ. δολαρίων, από τη θυγατρική της «CC Beverages Holdings II BV», ανακοίνωσε η Coca-Cola HBC. Η εταιρεία γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της εξαγοράς, σε συνέχεια της ανακοίνωσης που είχε δημοσιεύσει στις 19 Ιουνίου 2023.

«Η Finlandia ιδρύθηκε το 1970 και αποτελεί κορυφαία μάρκα βότκας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη», αναφέρει η ανακοίνωση. «Η ιδιοκτησία της μάρκας Finlandia αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία, που θα επιταχύνει το ταξίδι της Coca-Cola HBC προς το να γίνει ο κορυφαίος συνεργάτης ποτών 24/7.

Η Finlandia θα ενισχύσει την αξιοπιστία των premium αλκοολούχων ποτών της Coca-Cola HBC, προωθώντας ευκαιρίες ανάμιξης με premium και super-premium μη αλκοολούχα προϊόντα που είναι έτοιμα προς κατανάλωση (NARTD)», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

Επισημαίνει δε ότι παράλληλα θα ενισχυθούν οι συνεργασίες με τους πελάτες της εταιρείας σε σημαντικούς διαύλους, όπως τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα καφέ (HoReCa).

Διαβάστε ακόμη

Fed: Αναμένεται συνέχεια του «φρένου» στα επιτόκια – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης στο μέλλον (πίνακες)

Μετρητά τέλος στις συναλλαγές με 4 νέα μέτρα – Έλεγχοι της εφορίας με κάμερες

EnvolveXL: Νέο πρόγραμμα υποστήριξης για 100 ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ