Οι καινοτομίες της Ducati πλέον δεν περιορίζονται μόνο στις μοτοσικλέτες της, αλλά έχουν περάσει και στο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Θέλοντας να κάνει και την εμπειρία επιλογής μοτοσικλέτας μοναδική η Ducati δημιούργησε ένα νέο, πρωτοποριακό σύστημα επιλογής και εξατομίκευσης μοτοσικλέτας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Ducati.com.

Ο νέος επιλογές (Ducati Configurator) σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την MHP – εταιρεία που ανήκει στην Porsche – και ανοίγει νέους ορίζοντες στους πελάτες της μάρκας. Οι χρήστες έχουν στα χέρια τους ένα hightech εργαλείο μέσα από το οποίο αποκτούν τη δυνατότητα αμέτρητων επιλογών προκειμένου να δημιουργήσουν τη μοτοσικλέτα των ονείρων τους.

Ο επιλογέας δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής περισσότερων από 400 γνήσιων αξεσουάρ του καταλόγου Ducati Performance που μπορούν να τοποθετηθούν σε πραγματικό χρόνο στη μοτοσικλέτα. Η ανάλυση πλέον των μοντέλων είναι σε 4K, υπάρχει οπτική γωνία 360 μοιρών, ενώ ο χρήστης μπορεί ακόμα και να επιλέξει το τοπίο που θέλει να στηθεί η μοτοσικλέτα του.

Για παράδειγμα μπορεί η επιλεγμένη του Panigale V4 να βρεθεί στην πίστα του Μουτζέλο ή η εκλεπτυσμένη Diavel V4 στην Piazza Maggiore στην Μπολόνια. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει την εικόνα της μοτοσικλέτας που έχει φτιάξει και να την στείλει στους φίλους του ή ακόμα και στον τοπικό του dealer προκειμένου να την παραγγείλει και να την κάνει δική του.

Διαβάστε ακόμη

Προϋπολογισμός: Ξεπέρασε τις προσδοκίες το πρωτογενές πλεόνασμα, στα 2,1 δισ.

Σχέδιο Δράσης – Δημογραφικό: Επίδομα για εξωσωματική γονιμοποίηση εξετάζει η κυβέρνηση

Ρίτσαρντ Μπράνσον και Τσάρλς Οπενχάιμερ ζητούν να μπει φρένο στην τεχνητή νοημοσύνη και την κλιματική κρίση

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ