Στο 13,59% ανέρχεται πλέον το άμεσο ποσοστό της Verdalite Limited στην Entersoft, σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» (εφεξής η «Εταιρεία»), σύμφωνα με το Ν. 3556/2007, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι:

Την 04.03.2024 το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της εταιρείας Verdalite Limited που εδρεύει στην Κύπρο, επί του μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας ανήλθε σε 13,59%, ήτοι 4.077.932 μετοχές και δικαιώματα ψήφου.

Σύμφωνα με την από 4.3.2024 γνωστοποίηση μεταβολής σημαντικών συμμετοχών που κοινοποιήθηκε στην Εταιρεία την 6.3.2024, η Verdalite Limited ανήκει κατά 100% στην εταιρεία Olympia Group που εδρεύει στην Κύπρο. Η πλειοψηφία των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Olympia Group ανήκει στο Folloe Trust, το νόμιμο τίτλο επί της περιουσίας του οποίου έχει η εταιρεία Rackham Trust Company S.A. με έδρα στην Ελβετία.

Επομένως, η Verdalite Limited κατέχει άμεσα και έκαστη εκ των Olympia Group και Rackham Trust Company S.A. κατέχουν έμμεσα ποσοστό 13,59%, ήτοι 4.077.932 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εταιρεία.

Διαβάστε ακόμη

Χρυσό ντιλ 1,15 δισ. ευρώ – Η αμερικανική Cadence εξαγοράζει την ελληνική BETA CAE (pics)

Γιώργος Προκοπίου: Η Dynagas παρέλαβε το νεότευκτο LNG Carrier “Clean Vitality”

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του λιμένα Λαυρίου

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ