Επιχειρήσεις

Eurolife FFH: Νέο πακέτο ασφάλισης τουριστικών επιχειρήσεων

  • newsroom


Για μικρές ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια

Η Eurolife FFH παρουσιάζει ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης περιουσίας για τους ιδιοκτήτες ή μισθωτές ακινήτων μικρών ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζόμενων δωματίων (με συνολικό ασφαλιζόμενο κεφάλαιο έως €1.000.000).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Eurolife FFH έχοντας μελετήσει τις ανάγκες της σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουρισμός, σχεδίασε ένα νέο ολοκληρωμένο πλαίσιο κάλυψης για την ασφάλιση κτηριακών εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και περιεχομένου.

Όπως τονίζει η εταιρεία, με τον τρόπο αυτόν βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα απέναντι σε απρόοπτα συμβάντα, όπως πυρκαγιά, σεισμός, κλοπή, έξοδα και λοιπές υλικές ζημιές.

«Το νέο πακέτο ασφάλισης αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία της Eurolife FFH για να ενισχύσει την παρουσία της στις γενικές ασφαλίσεις και τις ασφαλίσεις τουριστικών επιχειρήσεων, ενός κλάδου με μεγάλη επίδραση στην ελληνική οικονομία.

»Η εταιρεία δίνει, με το πρόγραμμα αυτό, μια ανταγωνιστική δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ή μισθωτές των ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζόμενων δωματίων να προστατευτούν από πιθανούς κινδύνους ή ζημιές. Με την ασφάλεια που τους παρέχει, θα μπορούν να συνεχίζουν απερίσπαστα τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, γνωρίζοντας ότι είναι σε θέση να ξεπεράσουν ένα ενδεχόμενο εμπόδιο εύκολα και γρήγορα», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Για τη Eurolife FFH αξία έχει να φροντίζει, ώστε η προστασία αυτών που έχουν αξία για τους πελάτες της να είναι μια επένδυση που αποδίδει. Η εταιρεία υποστηρίζει όλους αυτούς που την εμπιστεύονται, δημιουργεί νέα προϊόντα και υπηρεσίες και αναβαθμίζει τα υφιστάμενα, με στόχο να απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της».

Διαβάστε ακόμη

Φορολογικές δηλώσεις: Ο νέος κωδικός στο Ε1 που θα σβήνει τεκμήρια και πρόστιμα στις αποδείξεις

Απανθρακοποίηση της Ναυτιλίας: Οι πλοιοκτήτες δεν έχουν αντιληφθεί τις αλλαγές που έρχονται

Self test: Για ποιες κατηγορίες Δημοσίων υπαλλήλων είναι υποχρεωτικό – Η απόφαση

 

Απόρρητο Απόρρητο