«Ημέρα Πληροφόρησης για τον Καναδά» διοργανώνουν το υπουργείο Εξωτερικών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ., στο κτήριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (5ος όροφος), όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν από τον προϊστάμενο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) Τορόντο, Διονύση Πρωτοπαπά, Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ Β΄, για την αγορά του Καναδά, με ιδιαίτερη έμφαση στους παρακάτω τομείς, που εμφανίζουν ιδιαίτερη εξαγωγική δυναμική:

Α. Αγροδιατροφικά προϊόντα

Β. Οίνοι & Αλκοολούχα ποτά

Γ. Φάρμακα & Καλλυντικά

Δ. Δομικά Υλικά

Ε. Βιομηχανικά Προϊόντα

Προβλέπεται ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων (Q & A). Μετά το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών με τον γενικό σύμβουλο ΟΕΥ.

Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το δελτίο συμμετοχής έως τις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Διαβάστε ακόμη

Accor: Αριστες οι επιδόσεις των ξενοδοχείων στην Ελλάδα – Ρεκόρ EBIDTA άνω του €1 δισ. το 2023 (pics + πίνακας)

ESG Shipping Awards: Πρέπει να σπάσει η σιωπή για τα προβλήματα ψυχικής υγείας των ναυτικών

ΕΚΤ: Ζημιές €1,266 δισ. το 2023 – Δεν θα γίνει διανομή κερδών στις εθνικές κεντρικές τράπεζες

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ