Η εταιρεία Oishii από το Νιου Τζέρσεϋ δεν καλλιεργεί «κλασικές φράουλες».

Ένα μόνο κεσεδάκι με έξι φράουλες με τη σφραγίδα της συγκεκριμένης εταιρείας, πωλούνταν για … 50 δολάρια στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας Whole Foods στην Αμερική.

Οι φράουλές της εταιρείας Oishii δεν θυμίζουν σε τίποτα τις συνηθισμένες φράουλες, ούτε και στη γεύση. Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα μεταδίδει το CNBC, οι φράουλες της συγκεκριμένης εταιρείας είναι πιο γλυκές και πιο ζουμερές.

Η γεύση, το άρωμα και η «βουτυρένια υφή» είναι το αποτέλεσμα ειδικού σχεδιασμού της εταιρείας.

«Οι φράουλές μας είναι κατά μέσο όρο, περίπου δύο έως τρεις φορές πιο γλυκές, σε σύγκριση με τις συνηθισμένες φράουλες που καλλιεργούνται στις ΗΠΑ», αποκαλύπτει ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Oishii, Hiroki Koga.

«Μόλις δοκιμάσετε από τις φράουλές μας,  θα καταλάβετε πως προσφέρουμε μία εντελώς διαφορετική εμπειρία», τονίζει.

Οι δύο ιδρυτές της εταιρείας, Somerville και Koga παρακολούθησαν απλώς, δεκάδες βίντεο στο YouTube για να καταλάβουν πώς να μεγαλώσουν το αγρόκτημά τους και να επεκτείνουν την επιχείρησή τους.

Αν και το κουτί με τις 6 φράουλες που κόστιζε 50 δολάρια γινόταν συχνά, sold out, η εταιρεία αποφάσισε να μείωσε πρόσφατα, την τιμή στα 20 δολάρια ανά κουτί, καθώς στόχος της είναι να κάνει τα οικολογικά της προϊόντα  – χωρίς φυτοφάρμακα – προσιτά σε όλους.

Διαβάστε ακόμη:

Η Gazprom απειλεί να κάνει την Ευρώπη… Σιβηρία – Η επιστολή για τις παραδόσεις φυσικού αερίου

Ο Έλον Μασκ στη Μύκονο και ο… Lord Kabour στον Σκάι, οι Μπάκοι, ο Ρέμος και η Τήνος, ο τυχερός κ. Μάνεσης και το ελληνικό καμπανάκι της Wall Street 

Πτώχευση Celsius: Πώς ο διάσημος δανειστής crypto κατέρρευσε παρασέρνοντας δεκάδες επενδυτές