Σε συζητήσεις για την πώληση της Intracom Defense εξακολουθεί να βρίσκεται η Intracom Holdings, η οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί οριστικής συμφωνίας για την αμυντική εταιρεία. 

Διευκρινίζει δε, ότι όταν υπάρξει κάποιο ανακοινώσιμο γεγονός θα σπεύσει να ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό. 

H επίσημη ενημέρωση της Intracom  

Η INTRACOM HOLDING, με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας radar «έκλεισε η πώληση της INTRACOM DEFENSE» και σε συνέχεια των σχετικών Ανακοινώσεών της στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 20ης Δεκεμβρίου 2022, επαναλαμβάνει ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της IDE, μιας σύγχρονης και πρωτοπόρας αμυντικής βιομηχανίας. Ωστόσο αυτή τη στιγμή, οι συζητήσεις αυτές δεν έχουν καταλήξει σε ανακοινώσιμο αποτέλεσμα. 

Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ΄αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της , προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του. 

Διαβάστε ακόμη

Εκλογές και γκάλοπ, πολιτικό ρίσκο, νέο deal στις ασφάλειες και γαλλοελβετικές μπίζνες στο Ελληνικό

Αυτό είναι πλέον το πιο ακριβό σχολείο στον κόσμο – Τι αγοράζουν τα 140.000 ευρώ ετησίως από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο

«Απόβαση» της Goldman Sachs στη Χαλκιδική – Τι περιλαμβάνει η μεγάλη επένδυση ύψους €108 εκατ. (pics)