Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ (Κοινής Υπουργικής Απόφασης)  για τη λειτουργία των καταστημάτων η αλυσίδα Jumbo ανάρτησε στο site της ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πελάτες της ότι τα καταστήματά της θα παραμείνουν κλειστά.

Νωρίτερα, είχε ανακοινώσει ότι θα ανοίξει τα καταστήματά της σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, υιοθετώντας τη μέθοδο «click inside», δηλαδή αγορές εντός του καταστήματος με ραντεβού και επωφελούμενη από το γεγονός ότι η αλυσίδα καταστημάτων διαθέτει τους ΚΑΔ (Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριοτήτων) που επιτρέπουν την λειτουργία καταστημάτων και στις «κόκκινες» περιοχές.

Η νέα ανακοίνωση της εταιρείας: 

Σημειώνεται ότι όπως ισχύει από σήμερα στις «κόκκινες» περιοχές στις οποίες εντάσσεται και η Αττική παρέχεται η δυνατότητα λειτουργίας και με «click inside» δηλαδή αγορά εντός καταστήματος αλλά με προκαθορισμένο ραντεβού παράλληλα με το «click away» που είχε ήδη εφαρμοστεί. Με το «click inside» θα λειτουργούν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης αλλά και τα βιβλιοχαρτοπωλεία. Ωστόσο τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν με αυτή τη μέθοδο υποχρεούνται να ΜΗΝ πωλούν στους καταναλωτές άλλα προϊόντα, που δεν ανήκουν στο βασικό τους ΚΑΔ για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού.

Νωρίτερα στον μήνα η Jumbo είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε την «ελπίδα κάποια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση να ανακοινώσει ένα συνεκτικό, καθολικό σχέδιο ισότιμης επαναλειτουργίας του συνόλου των εμπορικών επιχειρήσεων».

Στην πρώτη της ανακοίνωση η εταιρία ενημέρωνε ότι τα καταστήματα Jumbo θα λειτουργούν κανονικά και στις «κόκκινες» και στις «κίτρινες» περιοχές.

Αναλυτικά στο site υπάρχει η εξής ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, τα καταστήματά μας στην ΑΤΤΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ & ΠΑΤΡΑ θα λειτουργούν με ραντεβού. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα Jumbo στην Ελλάδα θα λειτουργούν χωρίς ραντεβού.

Δύο τρόποι για ραντεβού

Υπάρχουν δύο τρόποι για ραντεβού. Ο ένας είναι τηλεφωνικά στο κατάστημα της επιλογής σας. Προσοχή το ραντεβού ισχύει για ένα άτομο ονομαστικά.

Tα υπόλοιπα μαγαζιά στις Κίτρινες περιοχές λειτουργούν κανονικά με ωράριο εργασίας 8.00-20.00.

Και μέσω του eshop και ειδικής εφαρμογής μπορείτε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης. Το ραντεβού ισχύει μόνο για 1 άτομο. Η διάρκεια παραμονής στο κατάστημα είναι 1 ώρα.

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε sms υπενθύμισης του ραντεβού».

Διαβάστε ακόμα:

Οι Έλληνες συλλέκτες, τα big deals και τα αριστουργήματα που αλλάζουν χέρια

Dogecoin: Το κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε ως τρολ – Εκτοξεύτηκε στο +800%

Αναστολές και τον Φεβρουάριο – Πότε πληρώνεται το επίδομα των 534 ευρώ (vid)